Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO CNE 520EE0ZGW

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO CNE 520EE0ZGW

Šifra izdelka:
2517145
Zmogljiva hladilna naprava izjemnega energijskega razred A+++ je izdelek priznane blagovne znamke Beko, ki deluje visoko učinkovito z majhno porabo električne energije. Med drugim uporabniku zagotavlja večjo stroškovno učinkovitost ter kar 454 L uporabne prostornine za najboljše pogoje shranjevanja in hlajenja. Hladilnik se pon ... preberi več
999,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO CNE 520EE0ZGW
999,90 €

Podrobnejši opis

Zmogljiva hladilna naprava izjemnega energijskega razred A+++ je izdelek priznane blagovne znamke Beko, ki deluje visoko učinkovito z majhno porabo električne energije. Med drugim uporabniku zagotavlja večjo stroškovno učinkovitost ter kar 454 L uporabne prostornine za najboljše pogoje shranjevanja in hlajenja. Hladilnik se ponaša z moderno tehnologijo, ki živilom podaljša svežino in pomaga pri hitrejšemu hlajenju, avtomatskim odtajevanjem hladilnega dela.

  • Najvišji energijski razred A+++.
  • Zmogljiva tehnologija odtajevanja NoFrost.
  • Visokozmogljivi ventilator za boljše hlajenje.

Naravni proces v vašem hladilniku

Uporabniki, ki jih še posebno skrbi za kakovost sadja, zelenjave in ostalih živil ter skrbno pazijo na svoje zdravje, bodo navdušeni nad napredno tehnologijo aktivne modre svetlobe v hladilniku. Ta znotraj predala nadaljuje naravni proces fotosinteze kot v naravi. Živila bodo tako poleg večje vsebnosti vitamina C ostala tudi dlje obstojna in bolj sveža. Vaši paradižniki bodo vedno ostali sočni, polni vitaminov in do 30 % bolj sveži.

Dolgotrajna in skrbna hramba vaših živil

Moderna tehnologija Everfresh+ je odlična komponenta vsem, ki si želijo dolgotrajno svežega in vitaminsko bogatega sadja ter zelenjave. Tehnologija je še posebej namenjena vsem uporabnikom, ki radi kuhajo doma, sami ter obožujejo, da imajo sveža živila vedno pri roki. Ta bodo ostala sveža dokar 30 dni.

Za dolgotrajno svežino

Bekovo napravo odlikuje zmogljiva in napredna NeoFrost tehnologija. Ta preko dveh ločenih ventilatorjev onemogoča, da bi se vonjave v notranjosti aparata prenašale iz hladilnega v zamrzovalni del in obratno. Na ta način je omogočen najboljši proces hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu. Prav tako pa se v zamrzovalnem delu ne nabira led. Do kar 2x hitrejše ohlajevanje v notranjosti zagotavlja, da sistem vzdržuje vlago mnogo dlje časa kot sicer in s tem hrano dlje časa svežo in obstojno.

Za čisto in svežo notranjost

Zahvaljujoč tehnologiji IonGuard, ki odstranjuje neprijetne vonjave in škodljive pline, je notranjost Bekovih hladilnih aparatov prijetno dišeča in sveža. Očem skriti ionizator s pomočjo ventilatorja pet minut na vsako uro nevtralizira neprijetne vonjave in s tem prihrani energijo ter čas uporabnika.

Skrb za vsebino vašega hladilnika v središču pozornosti

Bekove hladilnike odlikuje varčna in enakomerno razporejena LED osvetljava v celotni notranjosti naprave. Svetlobne verige so razporejene po stranskih stenah in na ta način zagotavljajo predvsem čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev vsake police. Uporabniku se bo to vsekakor poznalo pri njegovem kulinaričnem ustvarjanju in bolj preudarni porabi hrane.

Lažji dostop do vaših najljubših živil

Beko izvlečni predal za sadje in zelenjavo EasyDraw se odpira brez težav in omogoča lažji dostop do celotne notranjosti. Predal se premika po dveh tirih, ki imajo koleščka, predali na vratih pa so postavljeni tako, da omogočajo lažji dostop. Tako je uporabniku zagotovljen najlažji in enostaven dostop do prav vseh kotičkov v hladilni napravi.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA HLADILNIKASAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.211 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL330 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL124 L
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
BARVABELA
ŠIRINA60 CM
CONA SVEŽINEDA
VIŠINA192 CM
GLOBINA70 CM
ODPIRANJE VRATDESNO
POVEZLJIVOST WI-FINE
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA6 KG/24 H
GLASNOST DELOVANJA40 DB
INVERTERSKI KOMPRESORNE
ENERGIJSKI RAZREDA+++
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH20 H
GARANCIJA2 LETI
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit