Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNA 320K20W

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNA 320K20W

Šifra izdelka:
2609946
Beko kombinirani hladilnik sodi v energijski razred A+ in ima uporabno prostornino 287 L. Ponaša se z NeoFrost tehnologijo, ki živilom podaljša svežino in pomaga pri hitrejšemu hlajenju. Hladilnik se ponaša tudi zamrzovalnikom na spodnji strani in visokozmogljivim ventilatorjem, ki zagotavlja uravnoteženo razmerje notranje tem ... preberi več
389,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BEKO RCNA 320K20W
389,90 €

Podrobnejši opis

Beko kombinirani hladilnik sodi v energijski razred A+ in ima uporabno prostornino 287 L. Ponaša se z NeoFrost tehnologijo, ki živilom podaljša svežino in pomaga pri hitrejšemu hlajenju. Hladilnik se ponaša tudi zamrzovalnikom na spodnji strani in visokozmogljivim ventilatorjem, ki zagotavlja uravnoteženo razmerje notranje temperature. Prav tako ima predal za daljšo svežino, ki ohranja temperaturo tik nad lediščem. To omogoča optimalno raven vlage in s tem pripomore k temu, da živila ostanejo sveža dlje časa.

  • Varčna in enakomerna LED osvetlitev.
  • Visokozmogljivi ventilator za optimalno klimo.

Za dolgotrajno svežino

Bekovo napravo odlikuje zmogljiva in napredna NeoFrost tehnologija. Ta preko dveh ločenih ventilatorjev onemogoča, da bi se vonjave v notranjosti aparata prenašale iz hladilnega v zamrzovalni del in obratno. Na ta način je omogočen najboljši proces hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem delu. Prav tako pa se v zamrzovalnem delu ne nabira led. Do kar 2x hitrejše ohlajevanje v notranjosti zagotavlja, da sistem vzdržuje vlago mnogo dlje časa kot sicer in s tem hrano dlje časa svežo in obstojno.

Lastnosti za najkakovostnejše delovanje

Bekovo hladilno napravo odlikujeta dva ločena ventilatorja, ki preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom. Na ta način so omogočeni najboljši pogoji hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili. Kadar je vaš hladilnik prepoln se hitro zgodi, da pozabite na vse skrite dobrote, ki se skrivajo v globinah vašega hladilnika. Zato je še posebej pomemben dober pregled nad shranjenimi živili, za kar pa potrebujete odlično osvetlitev. Navpične LED-verige na stranskih stenah hladilnikov Beko zagotavljajo zelo čisto, enakomerno in učinkovito osvetlitev vsake police, kar se bo vsekakor poznalo tudi pri vašem kulinaričnem ustvarjanju in preudarni porabi hrane.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
GLOBINA60 CM
BARVABELA
POVEZLJIVOST WI-FINE
GARANCIJA2 LETI
ŠIRINA59,5 CM
VIŠINA185,3 CM
UPRAVLJANJEMEHANSKO
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.333 KWH
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit