Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KGN 46XL30

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KGN 46XL30

Šifra izdelka:
2799736
Samostojni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je naprava z vrhunskim elektronskim upravljanjem temperature z LED prikazom. Upravljanje temperature je ločeno za hladilni in zamrzovalni prostor. Je v elegantni srebrni inox barvi s stranicami v srebrni barvi. Odlikujejo ga visok energijski razred A++, napredna tehnologija za prepre ... preberi več
859,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Dostava v 48 urah
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KGN 46XL30
859,00 €

Podrobnejši opis

Samostojni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je naprava z vrhunskim elektronskim upravljanjem temperature z LED prikazom. Upravljanje temperature je ločeno za hladilni in zamrzovalni prostor. Je v elegantni srebrni inox barvi s stranicami v srebrni barvi. Odlikujejo ga visok energijski razred A++, napredna tehnologija za preprečevanje zamrzovanja ter nastavljive police za večjo prostornost. Prostostoječi aparat ima med drugim notranji temperaturni indikator, predal z nastavljivo vlažnostjo ter cono svežino.

  • Učinkovito in preprosto delovanje.
  • Dinamično hlajenje z ventilatorjem.
  • Izjemna energijska učinkovitost.

Svež zrak brez bakterij

Za hladilnik brez neprijetnih vonjav in bakterij poskrbi odličen filter AirFresh s funkcijo antiBacteria. Ta najprej nevtralizira neprijetne vonjave iz živil z močnim vonjem in nato filtrira vse bakterije. Filter deluje odlično skozi celotno življenjsko obdobje brez potrebe po menjavi.

Varčevanje s pritiskom na gumb

S pritiskom na gumb EcoMode vklopite najbolj varčen način delovanja hladilnika. Ta takoj po vklopu začne delovati pri najbolj varčni temperaturi hlajenja.

Visoka zaščita vaših živil

Ob vklopljeni funkciji SuperCooling bodo živila po nakupu in postavitvi v hladilnik ohlajena mnogo hitreje ter po optimalni temperaturi. S pritiskom na gumb se temperatura samodejno zniža za vsaj 2 stopinji C. Sočasno pa prepreči, da bi se ostala živila v notranjosti segrela. S ciljem manjše porabe energije se funkcija po 6 urah delovanja samodejno izklopi in preide na običajen način delovanja.

Enakomerna porazdelitev zraka za daljšo svežino

Sistem MultiAirflow z nežnimi in enakomernimi tokovi hladnega zraka ustvarja svežino hladilnika, ki sega čez vse ravni notranjosti hladilne naprave. Na ta način so temperaturna nihanja minimalna, kar omogoča vašim živilom daljšo obstojnost in svežino.

Prihranite čas

Pri modelih NoFrost se vlaga, ki je prisotna v zraku, zbere v osrednjem uparjalniku in se ne kopiči v aparatu ali na živilih. Ta hladilni predel, ki vleče vlago iz zamrzovalnega predela, se od časa do časa avtomatsko odtali. Kondenzacija, ki pri tem nastane, se s pomočjo toplote iz kompresorja in posebnega zbiralnika prenese v zunanjost, kjer izpari. To zniža količino vlage v aparatu, kar pomeni, da skoraj ne pride do nastanka ledu. Tako vam ni več treba skrbeti glede odtaljevanja.

Skrb za vsebino vašega hladilnika v središču pozornosti

LED luč je odličen način osvetlitve, saj se svetloba enakomerno razporedi po prostoru in zagotavlja boljšo preglednost notranjosti brez bleščanja. Koncept luči odlikuje manjša poraba električne energije ter trajanje skozi celotno življenjsko dobo.

Popolno okolje za shranjevanje

Da bi vaša živila ohranila idealno in stalno konsistenco bodo poskrbeli FreshSense senzorji. Ti neprestano spremljajo razmere v napravi ter s konstantno temperaturo, ki je neodvisna od zunanje temperature, ohranjajo dolgotrajno svežino in boljši okus živil. Tako, na primer, sladoled ne bo premehak in ne pretrd.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA HLADILNIKASAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
ENERGIJSKI RAZREDA++
ŠIRINA70 CM
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL105 L
BARVAINOX
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.288 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL280 L
VIŠINA186 CM
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
GARANCIJA2 LETI
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA15 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH20 H
ODPIRANJE VRATLEVO/DESNO
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
GLASNOST DELOVANJA40 DB
GLOBINA67 CM
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
INVERTER MOTORNE
CONA SVEŽINEDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku