Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KIL 42AF30

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KIL 42AF30

Šifra izdelka:
2002495
Hladilnik z zamrzovalnikom Bosch z neto uporabno prostornino 195 L je izdelek iz energijskega razreda A++, ki zagotavlja visoko energetsko učinkovitost ter nizko stroškovno porabo. Moderno elektronsko upravljanje temperature poskrbi za enostaven nadzor nad hlajenjem živil. Hladilnik odlikujejo varčna LED osvetljava, zvočni alar ... preberi več
659,00 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Po naročilu – Dostavimo v 32 dneh Po naročilu v trgovskih centrih
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK BOSCH KIL 42AF30
659,00 €

Podrobnejši opis

Hladilnik z zamrzovalnikom Bosch z neto uporabno prostornino 195 L je izdelek iz energijskega razreda A++, ki zagotavlja visoko energetsko učinkovitost ter nizko stroškovno porabo. Moderno elektronsko upravljanje temperature poskrbi za enostaven nadzor nad hlajenjem živil. Hladilnik odlikujejo varčna LED osvetljava, zvočni alarm pri predolgo odprtih vratih, praktične in večnamenske police, ki so narejen iz odpornega in stabilnega stekla. Predal na dnu omogoča optimalno vlažnost ter tako večjo obstojno in vitaminsko bogatost za sadje in zelenjavo, ki jo uporabnik hrani v njem.

  • Samodejno odtaljevanje hladilnega dela.
  • Inteligentna senzorska tehnika.
  • Izvlečna steklena polica za lažje polnjenje.

Visoka zaščita vaših živil

Ob vklopljeni funkciji SuperCooling bodo živila po nakupu in postavitvi v hladilnik ohlajena mnogo hitreje ter po optimalni temperaturi. S pritiskom na gumb se temperatura samodejno zniža za vsaj 2 stopinji C. Sočasno pa prepreči, da bi se ostala živila v notranjosti segrela. S ciljem manjše porabe energije se funkcija po 6 urah delovanja samodejno izklopi in preide na običajen način delovanja.

Skrb za vsebino vašega hladilnika v središču pozornosti

LED luč je odličen način osvetlitve, saj se svetloba enakomerno razporedi po prostoru in zagotavlja boljšo preglednost notranjosti brez bleščanja. Koncept luči odlikuje manjša poraba električne energije ter trajanje skozi celotno življenjsko dobo.

Popolno okolje za shranjevanje

Da bi vaša živila ohranila idealno in stalno konsistenco bodo poskrbeli FreshSense senzorji. Ti neprestano spremljajo razmere v napravi ter s konstantno temperaturo, ki je neodvisna od zunanje temperature, ohranjajo dolgotrajno svežino in boljši okus živil. Tako, na primer, sladoled ne bo premehak in ne pretrd.

Dodaten prostor za vaše potrebe

VarioShelf deljiva polica je narejena iz odpornega ter kakovostnega varnostnega stekla. Omogoča preprosto prilagoditev in je odlična za shranjevanje večjih posod, steklenic ter drugih artiklov. Večja prilagodljivost vam omogoča, da živila enostavno zložite ter postavite na vam želeno mesto na polici. Med drugim lahko polico enostavno povlečete za lažji doseg vaših najljubših živil, prav tako pa del police gladko zdrsne pod zadnji del in omogoči prostor tudi višjim posodam ali steklenicam.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA HLADILNIKAVGRADNI, ZAMRZ. ZGORAJ
BARVABELA
VIŠINA122 CM
ŠIRINA56 CM
GARANCIJA2 LETI
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.173 KWH
GLOBINA55 CM
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL16 L
ENERGIJSKI RAZREDA++
PROSTORNINA HLADILNI DEL180 L
KLIMATSKI RAZREDSN-ST: +10 DO +38°C
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
GLASNOST DELOVANJA37 DB
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTNE
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA2,4 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH13 H
ODPIRANJE VRATLEVO/DESNO
INVERTER MOTORNE
CONA SVEŽINENE

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku