Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK GORENJE NRK 6202 MX

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK GORENJE NRK 6202 MX

Šifra izdelka:
2273041
Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom priznanega proizvajalca Gorenje ima elektronsko upravljanje na vratih, LED prikazovalnik, zvočni alarm za predolgo odprta vrata, digitalni prikaz temperature hladilnika ter opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu. Odlikuje ga velik 36 L predal za zel ... preberi več
559,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Dostava v 48 urah
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK GORENJE NRK 6202 MX
559,90 €

Podrobnejši opis

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom priznanega proizvajalca Gorenje ima elektronsko upravljanje na vratih, LED prikazovalnik, zvočni alarm za predolgo odprta vrata, digitalni prikaz temperature hladilnika ter opozorilni zvočni in svetlobni signal za previsoko temperaturo v hladilnem delu. Odlikuje ga velik 36 L predal za zelenjavo z regulacijo vlage, kar živilom podaljša življenjsko dobo. Moderna tehnologija ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne tehnologije.

  • Izredno visok energijski razred A++.
  • Elektronsko upravljanje prek LED prikazovalnika.
  • Inox material najvišje kakovosti.

Prednosti nerjavnega jekla

Nerjavno jeklo je zaradi svoje izjemne odpornosti odličen material za vse hladilne naprave, saj podaljša življenjsko dobo, jeklo pa je možnopopolnoma reciklirati. Vrata hladilnika so prevlečena s posebno prevleko TouchFree, ki onemogoča puščanje sledi prstnih odtisov. Površina se tudi enostavno čisti.

Naravna mikroklima v hladilniku

Da obdržimo prvotne lastnosti in vitaminsko bogatost živil v hladilniku, so Gorenjevi hladilniki opremljeni z napredno tehnologijo IonAir, ki zagotavljajo najbolj optimalne razmere za dolgo obstojnost hrane. Z naravnim procesom ioniziranja se varuje svežina hrane ter uspešno odstranjuje neprijetne vonjave.

Idealna mikroklima na vsaki polici

Za optimalne pogoje in idealno klimo živil na vseh ravneh v hladilniku je tu sodobno razvit IonAir sistem s funkcijo MultiFlow 360°. Ta z naravnim procesom ionizacije skozi 14 prezračevalnih rež prečisti zrak v notranjosti in ohranja največjo svežino.

Uravnavanje optimalne temperature

Pogosto odpiranje vrat hladilnika povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se hitreje pokvari. Gorenjevi hladilniki to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo

Sadje in zelenjava sveža kot z vrta

Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti veliko hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 L ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave, ob tem omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti. S HumiditySlider preprosto nastavite vlažnost in tako živilu še dodatno podaljšate življenjsko dobo.

Prostorna polica za steklenice v vratih hladilnika

Polica za steklenice nudi dovolj prostora za velike, tudi do 2,5-litrske plastenke. Posebno varovalo je oblikovano tako, da odlično oprijema steklenice, ki so pri odpiranju oziroma zapiranju vrat stabilne in se ne premikajo.

Dovolj prostora tudi za največje kose živil

Uporabniku posebej namenjen predal za shranjevanje večjih količin kot tudi večjih kosov živil. Najprostornejši predal za zamrznjena živila omogoča shranjevanje velikih kosov mesa, zamrznjenih pic, domačih tort ali drugih večjih živil.

Odstranjuje led, ohranja svežino

NoFrost tehnologija z učinkovitim kroženjem hladnega zraka s pomočjo ventilatorja učinkovito razvlaži zamrzovalnik. Ker ni vlage tudi ni možno nastajanje ledu ali sreža na živilih. Odtaljevanje v tem primeru ni potrebno, posledično pa je čiščenje naprave mnogo lažje.

S tehnologijo NoFrost Plus so ohranjene vse prednosti klasičnega sistema NoFrost v zamrzovalnem delu aparata. V hladilnem delu sistem zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil s pomočjo inovativne kombinacija IonAir in MultiFlow 360 stopinj. Na ta način živila ostajajo dlje časa sveža in zdrava.

Praktična in večnamenska posoda

Ta enkratna večnamenska posoda 3 v 1 je nameščena v vratih hladilnika. Ker negativno nabiti ioni s kroženjem znotraj hladilnika uničujejo bakterije, predstavlja MultiBox posoda idealen prostor za shranjevanje sirov s plemenito plesnijo in drugih živil z močnim vonjem. Poleg tega lahko silikonski pokrov uporabite tudi kot podstavek za jajca ali posodico za led.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VRSTA HLADILNIKASAMOSTOJNI, ZAMRZ. SPODAJ
ENERGIJSKI RAZREDA++
ŠIRINA60 CM
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL85 L
BARVAINOX
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.245 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL254 L
VIŠINA200 CM
KLIMATSKI RAZREDT: +16 DO +43°C
GARANCIJA5 LET
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA5 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH18 H
ODPIRANJE VRATLEVO/DESNO
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
LETNI STROŠEK PORABE ENER./50L5,78 EUR
GLASNOST DELOVANJA42 DB
LETNI STROŠEK PORABE ENERGIJE39,20 EUR
GLOBINA64 CM
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
INVERTER MOTORNE
CONA SVEŽINEDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku