Klikni in prevzemi: 19 prevzemnih mest.
Merkur paketnik: 8 prevzemnih mest (24/7).
Spletni nakup na obroke: do 12 obrokov brez obresti.
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICBP 3266

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICBP 3266

Šifra izdelka:
2809839
Liebherr vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je naprava z najvišjo energetsko učinkovitostjo A+++. Na ta način uporabniku prihrani visoke stroške električne energije ter omogoča učinkovitejše delovanje. Na dnu hladilnega dela ima 2 BioFresh predala za daljšo obstojnost in vitaminsko bogatost sadja in zelenjave. V primeru ... preberi več
1.899,00 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICBP 3266
1.899,00 €

Podrobnejši opis

Liebherr vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je naprava z najvišjo energetsko učinkovitostjo A+++. Na ta način uporabniku prihrani visoke stroške električne energije ter omogoča učinkovitejše delovanje. Na dnu hladilnega dela ima 2 BioFresh predala za daljšo obstojnost in vitaminsko bogatost sadja in zelenjave. V primeru napak se oglasi viden in slišen opozorilni signal ter ob predolgo odprtih vratih tudi slišen alarm. V notranjosti je 5 stabilnih in visoko zmogljivih steklenih polic za varno shranjevanje, od katerih je ena tudi deljiva in tako omogoča še večjo fleksibilnost prostora.

  • Nastavljiva vrata v levo ali v desno.
  • Spredaj nastavljive nogice.
  • Digitalni temperaturni zaslon.

Lastnosti za najkakovostnejše delovanje

BioFresh

Predali BioFresh zagotavljajo najprimernejšo klimo in resnično dolgo svežino. Pri temperaturi malo nad 0°C in idealni zračni vlagi ohranijo sadje, zelenjava, meso, ribe in mlečni izdelki svoje vitamine, fino aromo in privlačen videz do trikrat dlje kot v običajnem hladilnem delu. Sadje in zelenjava tako izgubita bistveno manj vlage.

LED osvetlitev

Hladilnik Liebherr odlikuje varčna in enakomerna LED osvetljava celotne notranjosti. Ta omogoča večjo preglednost ter uporabniku lažji pregled nad notranjostjo. Tako so vam želena živila vedno pri roki.

A+++

Učinkovita poraba energije je izrednega pomena in svojo pomembno vlogo odigra že pri zasnovi aparatov. Precizna elektronska krmiljenja v povezavi z optimiziranimi komponentami hlajenja, uporaba visoko zmogljivih izolacijskih materialov in kompresorjev zagotavljajo vrhunsko učinkovitost pri porabi energije.

Soft System

Mehko zapiranje vrat SoftSystem je inovativni sistem za več varnosti in udobja. V vratih vgrajen sistem blaži sunkovit udarec pri zapiranju vrat. Celo pri polno naloženi notranji strani vrat le-ta zagotavlja posebno mehko zapiranje vrat. Pri kotu odpiranja približno 45° pa se vrata samodejnozaprejo.

Teleskopska vodila

V zamrzovalniku so 3 predali, ki so na teleskopskih vodilih. Na ta način je polnjenje in praznjene uporabniku mnogo lažje. Predali se izvlečejo na gladko tekočih teleskopskih vodilih in se lahko odstranijo s pomočjo vgrajenih ročajev.

DuoCooling

Natančna in neodvisna nastavitev temperature hladilnega in zamrzovalnega dela pri kombiniranih hladilnikih s pomočjo sistema DuoCooling, kar omogočata dva ločeno nastavljiva hladilna krogotoka. Pri sistemu DuoCooling ni nikakršnega mešanja zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar preprečuje tudi kakršenkoli zunanji vpliv na shranjeno hrano in njeno izsuševanje.

SmartFrost

S sistemom SmartFrost se nabiranje ledu na živilih v zamrzovalnem prostoru zelo močno zmanjša. Tako odpade pogosto odtajanje. Notranje stene so posebej gladke in so zaradi tega enostavne za čiščenje.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALIEBHERR
VRSTA HLADILNIKAVGRADNI, ZAMRZ. SPODAJ
PROSTORNINA HLADILNI DEL204 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL57 L
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.162 KWH
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA10 KG/24 H
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH27 H
GARANCIJA5 LET
KLIMATSKI RAZREDSN: +10 DO +32°C
GLASNOST DELOVANJA34 DB
ODPIRANJE VRATDESNO
ŠIRINA56 CM
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTNE
BARVABELA
POVEZLJIVOST WI-FINE
GLOBINA55 CM
VIŠINA177,2 CM
INVERTERSKI KOMPRESORNE
CONA SVEŽINEDA
ENERGIJSKI RAZREDA+++
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit