HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICN 3386

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICN 3386

Šifra izdelka:
2802273
Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj in z varčno ter enakomerno LED osvetlitvijo ima BioCool predala za sadje in zelenjavo za njuno daljšo obstojnost in večjo vitaminsko bogatost. Zahvaljujoč NoFrost sistemu je nastajanje ledu v napravi mnogo manjše in tako uporabniku ni potrebno zahtevno odtajevanje naprave. Police v notr ... preberi več
1.899,00 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICN 3386
1.899,00 €

Podrobnejši opis

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj in z varčno ter enakomerno LED osvetlitvijo ima BioCool predala za sadje in zelenjavo za njuno daljšo obstojnost in večjo vitaminsko bogatost. Zahvaljujoč NoFrost sistemu je nastajanje ledu v napravi mnogo manjše in tako uporabniku ni potrebno zahtevno odtajevanje naprave. Police v notranjosti so iz odpornega in stabilnega stekla, ki omogoča shranjevanje tudi večjih živil ali posod. Liebherr hladilni napravi so dodani podstavek za jajčka, IceMaker s posodo za vodo, 2 zmogljiva hladilna akumulatorja, za večjo varnost pa poskrbi tudi varnostno steklo.

  • Otroška zaščita.
  • 2 individualni temperaturni coni.
  • Avtomatsko odtajevanje hladilne naprave.

Lastnosti za najkakovostnejše delovanje

LED osvetlitev

Hladilnik Liebherr odlikuje varčna in enakomerna LED osvetljava celotne notranjosti. Ta omogoča večjo preglednost ter uporabniku lažji pregled nad notranjostjo. Tako so vam želena živila vedno pri roki.

A++

Učinkovita poraba energije je izrednega pomena in svojo pomembno vlogo odigra že pri zasnovi aparatov. Precizna elektronska krmiljenja v povezavi z optimiziranimi komponentami hlajenja, uporaba visoko zmogljivih izolacijskih materialov in kompresorjev zagotavljajo vrhunsko učinkovitost pri porabi energije.

Soft System

Mehko zapiranje vrat SoftSystem je inovativni sistem za več varnosti in udobja. V vratih vgrajen sistem blaži sunkovit udarec pri zapiranju vrat. Celo pri polno naloženi notranji strani vrat le-ta zagotavlja posebno mehko zapiranje vrat. Pri kotu odpiranja približno 45° pa se vrata samodejnozaprejo.

NoFrost

Za zajamčeno dolgotrajno svežino vaših živil aparati NoFrost nudijo profesionalno moč hlajenja. Živila zamrznejo s pomočjo krožečega zraka in zračna vlaga se odvaja ven. Tako se v zamrzovalniku in na živilih led ne nabira več. Pri aparatih s sistemom NoFrost odtajanje ni več potrebno

DuoCooling

Natančna in neodvisna nastavitev temperature hladilnega in zamrzovalnega dela pri kombiniranih hladilnikih s pomočjo sistema DuoCooling, kar omogočata dva ločeno nastavljiva hladilna krogotoka. Pri sistemu DuoCooling ni nikakršnega mešanja zraka med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar preprečuje tudi kakršenkoli zunanji vpliv na shranjeno hrano in njeno izsuševanje.

IceMaker

Z Liebherrjevim ledomatom IceMaker imate na zalogi kakovostne ledene kocke ob vsaki priložnosti. Za hladno pijačo ali veliko zabavo – v dveh zelo velikih predalih vam je na voljo vedno dovolj ledenih kock. Vgrajen vodni filter poskrbi za neprekinjeno optimalno kakovost vode pri izdelovanju svežih ledenih kock. Elektronika prikaže potrebo po menjavi vodnega filtra.

Elementi učinkovitega delovanja

Hladilno napravo Liebherr odlikujejo digitalni temperaturni zaslon za hladilni in zamrzovalni del, vidni in slišni opozorilni signal v primeru napak, nastavljive nogice na sprednji starani ter možnost izbire nastavitve smeri odpiranja vrat v levo ali v desno stran. Prostoren predal za sadje in zelenjavo na spodnji strani hladilnega dela je na teleskopskih vodilih za lažji doseg ter polnjenje tega predela.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALIEBHERR
VRSTA HLADILNIKAVGRADNI, ZAMRZ. SPODAJ
ENERGIJSKI RAZREDA++
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.225 KWH
BARVABELA
PROSTORNINA HLADILNI DEL181 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL57 L
GLASNOST DELOVANJA38 DB
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROSTDA
GLOBINA55 CM
ODPIRANJE VRATDESNO
GARANCIJA5 LET
KLIMATSKI RAZREDSN-T: +10 DO +43°C
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA10 KG/24 H
INVERTERSKI KOMPRESORNE
CONA SVEŽINENE
ŠIRINA56 CM
VIŠINA177 CM
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH14 H
DODATNO - HLADILNIK Z ZAMRZ./
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit