Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICUNS 3324

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICUNS 3324

Šifra izdelka:
2790315
Liebherr vgradni dvovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je zmogljiva naprava iz visokega energijskega razreda A++. Odlikujejo ga varčna in enakomerna LED osvetljava, ki osvetljuje celotno notranjost hladilnika in uporabniku zagotavlja jasen pregled nad živili. Omogočena je regulacija vlage v notranjosti hladilnega dela nap ... preberi več
799,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR ICUNS 3324
799,00 €

Podrobnejši opis

Liebherr vgradni dvovratni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je zmogljiva naprava iz visokega energijskega razreda A++. Odlikujejo ga varčna in enakomerna LED osvetljava, ki osvetljuje celotno notranjost hladilnika in uporabniku zagotavlja jasen pregled nad živili. Omogočena je regulacija vlage v notranjosti hladilnega dela naprave, ki na ta način omogoča, da se živila ohranijo sveža dlje časa. Hladilna naprava ima med drugim BioFresh predal za daljšo svežino in obstojnost vašega sadja in zelenjave.

  • Visok energijski razred A++.
  • Viden in slišen opozorilni znak ob napakah.
  • Varčna in enakomerna LED osvetlitev.

Lastnosti za najkakovostnejše delovanje

Elektronsko krmiljenje

Krmiljenje naprave je prilagojeno uporabniku in tako povsem enostavno. Ima MagicEye z LCDzaslonom in na dotik občutljivo elektroniko. Za hladilni in zamrzovalni del je na voljo digitalni temperaturnizaslon, ki uporabniku olajša pregled in nadzor nad napravo. Odlikujejo pa ga še časovna kontrolirana SuperFrost funkcija, vidni in slišni opozorilni signal v primeru napak ter alarm, ki se oglasi v primeru predolgo odprtih vrat.

Hladilni del z BioFresh

Notranjost hladilnega dela je iz odpornih in stabilnih materialov, Comfort GlassLine predalom z držalom za steklenice ter podstavkom za jajčka. Za kakovostno in prostorno shranjevanje je na voljo 5 stabilnih in zmogljivih polic od katerih je ena deljiva in tako omogoča še večjo prostornost. Notranjost osvetljuje varčna in enakomerna LED osvetljava, med drugim pa ima tudi napredno funkcijo PowerCooling. Med drugim pa je na dnu tudi prostoren predal za sadje in zelenjavo, ki je za lažje doseganje nameščen na transportna koleščka.

Zamrzovalni prostor

Prostoren zamrzovalni prostor ima 3 predale VarioSpace, pladenj za leden kocke ter izredno odporno varnostno steklo. Tako ne prihaja do nesreč ali drugih nezgod pri shranjevanju in zamrzovanju vaših živil. Kapaciteta zamrzovanj v 24 urah znaša do kar 4 kg hrane in bo več kot odlična prednost tudi najbolj zahtevnim uporabnikom. V primeru napak zamrzovalnik varno shranjuje hrane še nadaljnjih 15 ur.

Prednosti opreme

Poleg že navedenih lastnostni Liebherr hladilnika so prednosti med drugim tudi po višini nastavljivenogice na sprednji strani naprave ter vrata, ki se lahko nastavijo tako za odpiranje v levo kot v desno stran. Med opremo pa so dodana tudi vodila za izravnavo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALIEBHERR
GLOBINA55 CM
BARVABELA
POVEZLJIVOST WI-FINE
GARANCIJA5 LET
ŠIRINA56 CM
VIŠINA177,2 CM
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.230 KWH
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit