Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
INDUKCIJSKI ŠTEDILNIK GORENJE EIT 5351 XD

INDUKCIJSKI ŠTEDILNIK GORENJE EIT 5351 XD

Šifra izdelka:
2851926
Gorenje štedilnik je vsestranski in učinkovit kuhinjski aparat, ki združuje steklokeramično kuhalno površino ter večsistemsko pečico. Slednjo odlikuje prostorna 70 litrska površina in številni programi za okusno pripravo raznolikih jedi. Upravljanje pečice poteka preko vrtljivih ergonomsko oblikovanih gumbov, delovanje kuhališč ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 642,31 € Redna: 729,90 € Prihranek: 87,59 €
Cena velja od 21.5. do 31.5.2020 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Bela tehnika -12%Bela tehnika -12%
Preračunavam datum dostave Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
INDUKCIJSKI ŠTEDILNIK GORENJE EIT 5351 XD
642,31 €

Podrobnejši opis

Gorenje štedilnik je vsestranski in učinkovit kuhinjski aparat, ki združuje steklokeramično kuhalno površino ter večsistemsko pečico. Slednjo odlikuje prostorna 70 litrska površina in številni programi za okusno pripravo raznolikih jedi. Upravljanje pečice poteka preko vrtljivih ergonomsko oblikovanih gumbov, delovanje kuhališča pa se nadzira na dotik. Za varno uporabo štedilnika je dodan svetlobni indikator, ki opozori na preostalo toploto na kuhališčih. Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo pa so varna na dotik tudi med uporabo pečice.

  • Energijsko učinkovit razred A.
  • Katalitična zadnja stena.
  • Program za ohranjanje toplote.

Učinek krušne peči kar iz domače kuhinje

Pečico odlikuje posebna oblika, saj se zgleduje po tradicionalnihobokanih pečeh. Prednost je prosto kroženje vročega zraka, ki se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti z vseh strani. Optimalno segreta jed zagotavlja sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Odporna površina za enostavno čiščenje

Visoko odporen in močan material SilverMatte se odlično obnese ob ekstremni vročini. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo. Emajl poskrbi za izboljšan učinek funkcije AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Program je zaključen po 30 minutah. Zmehčani madeži in ostanki maščobe se enostavno obrišejo.

Več prostora za peko, ista dimenzija pečice

Pečice imajo v notranjosti več prostornine kljub nespremenjenim dimenzijam zunanjosti. Optimiziran zračni tok omogoča boljše kroženje zraka, ki povsem zaobjame hrano. V prostornejših pečicah je možno pripraviti večjo količino jedi zahvaljujoč 46 cm širokim pekačem, ki so na voljo v standardnih in kompaktnih pečicah. Inovativne tehnologije omogočajo peko različnih jedi na več nivojih, pri tem pa se njihovi okusi ne pomešajo.

Popolna peka na vseh straneh

Sistem MultiAir skrbi za optimalno kroženje zraka v pečici. Ventilator pošlje vroč zrak v vsak kotiček pečice, ta pa enakomerno zajame hrano, ki je iz vseh strani pečena do popolnosti. Pripravite najokusnejše jedi, ki imajo zagotovljeno hrustljavo zunanjost ter izredno sočno notranjost. Za perfektno pečenje poskrbita 3D-infrardeči greli v stropu.

Zaklepanje kuhalne površine

Gorenje indukcijsko kuhališče ima dodano funkcijo ChildLock za zaklepanja aparata. Le-ta je idealna za gospodinjstva z majhnimi otroci. Funkcija poskrbi za zaklepanje površine, s čimer prepreči spreminjanje nastavitev in možnost nezaželenega prižiga kuhalne površine.

Povečana moč delovanja

Prednost kuhalne površine je funkcija PowerBoost za povečano moč delovanja in pospešeno segrevanje površine, ki je lahko vključena na vseh štirih kuhalnih conah sočasno. Poleg tega pa je na eni coni možno dodatno vključiti še funkcijo SuperBoost za izjemno povečanje moči in izjemen prihranek časa.

Prikazovalnik preostale toplote

Za dodatno varnost poskrbi prikazovalnik preostale toplote. Ta z lučkami sporoča o intenzivnosti toplote na določeni kuhalni coni. Dokler lučke svetijo, se teh polj ne smete dotikati, uporabite pa jih lahko za taljenje ali ohranjanje toplote jedi.

Načini pečenja

Pečico odlikujejo številni programi peke, in sicer: konvencionalno, veliko infra grelo, okroglo grelo in ventilator, infra grelo in ventilator, spodnje grelo in ventilator, spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, malo infra grelo, fastPreheat, čiščenje z AquaClean funkcijo, warmPlate ter odtaljevanje.

Grelne cone (premer in moč):

  • levo spredaj: 18,5 cm, 1,4/2 kW
  • desno spredaj: 16,5 cm, 1,2/1,4 kW
  • levo zadaj: 18,5 cm, 1,2/1,4 kW
  • desno zadaj: 20,5 cm, 2/2,3 kW

Priloženo

Priložen je 1 globok emajliran pekač, 1 plitek emajliran pekač, mrežna rešetka ter enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VRSTA KUHALIŠČAINDUKCIJSKO
ENERGIJSKI RAZREDA
ŠIRINA50 CM
PROSTORNINA PEČICE70 L
VIŠINA85 CM
GARANCIJA5 LET
GLOBINA59,4 CM
VRSTA PEČICEVEČSISTEMSKA
GLASNOST DELOVANJA38 DB
BARVANERJAVEČE JEKLO
ZASTEKLITEV VRATDVOJNA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit