Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
INSTANT GRELNA PIPA DELIMANO TOP SHOP

INSTANT GRELNA PIPA DELIMANO TOP SHOP

Šifra izdelka:
2253974
Pipa za hitro segrevanje vode Delimano, ki vodo ogreje v samo 5ih sekundah do 60 stopinj. Pipo se namesti na umivalnik ali korito, priključi na elektriko in voda se nemudoma segreje. Gre za električno pipo, ki deluje brez centralnega ogrevanja in segreje neomejene količine vode. Na pipi je priročna ročica, s katero lahko s prem ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 39,99 € / KOS Redna: 59,69 € Prihranek: 19,70 €
Cena velja od 1.5. do 30.6.2020 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
INSTANT GRELNA PIPA DELIMANO TOP SHOP
39,99 €

Podrobnejši opis

Pipa za hitro segrevanje vode Delimano, ki vodo ogreje v samo 5ih sekundah do 60 stopinj. Pipo se namesti na umivalnik ali korito, priključi na elektriko in voda se nemudoma segreje. Gre za električno pipo, ki deluje brez centralnega ogrevanja in segreje neomejene količine vode. Na pipi je priročna ročica, s katero lahko s premikanjem naprej in nazaj uravnavate temperaturo vode. Ima samodejno stikalo, zato električnega kabla ni potrebno priklapljati in odklapljati. 1 leto garancije.

  • Topla voda do 60 st.celzija v samo 5ih sekundah.
  • Električna pipa deluje brez centralnega ogrevanja.
  • Prihranek pri vodi in energiji.

S preprostim potiskom na ročico pipa za hitro segrevanje vode Delimano ogreje vodo do 60 stopinj Celzija. Rdeča lučka opozori, da je pipa pripravljena za točenje tople vode, v primeru potrebe po mrzli vodi, se preprosto potisne ročico nazaj in pričela bo teči mrzla voda. Sistem avtomatiziranega nadzora segrevanja je preprost za montažo in ima standardno tuljavo. Preprosta rešitev za mesta brez sistemov ogrevanja vode. Pipa za hitro segrevanje vode Delimano vam prihrani čas, energijo in vodo, saj ne potrebujete centralnega ogrevanja. Vse, kar potrebujete, sta vodovod in vtičnica. Prihranek vode - običajni grelniki vode (bojlerji) porabijo veliko vode zaradi daljšega cevovoda, medtem ko pipa za hitro segrevanje vode Delimano segreva vodo neposredno med tem, ko teče in tako ne prihaja do izgub. Prihranek energije - pipa za hitro segrevanje vode Delimano ogreva vodo neposredno prek priključka na električno omrežje, brez predhodnega segrevanja in ohranjanja temperature. Prav tako ne prihaja do toplotnih izgub zaradi cevi. Prihranek časa - vodo lahko segrejete v 5ih sekundah, kar vam prihrani veliko časa. Pipa je najbolj primerna za ljudi, ki živijo v stanovanjih brez sistema ogrevanja vode, za primere, ko se vam pokvari grelec vode ali pride do napake na toplovodu, odlična je za uporavo na vikendih in v avtodomih in tudi za tiste, ki radi kuhajo zunaj na vrtu.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADELIMANO
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit