Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
IZRAVNALNA MASA JUB JUBOLIN P-50 25 KG

IZRAVNALNA MASA JUB JUBOLIN P-50 25 KG

Šifra izdelka:
1755106
Jubolin P50 Extra fine je disperzijska pastozna tankoslojna izravnalna masa za super fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin. Primerna je predvsem za glajenje površin na mavčnokartonskih ploščah, uporablja se tudi za zapolnjevanje manjših vdolbin, razpok, lukenj, rež. Zglajene površine barvamo z vsemi vrstami zidnih ... preberi več
19,29 € / KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
IZRAVNALNA MASA JUB JUBOLIN P-50 25 KG
19,29 €

Podrobnejši opis

Jubolin P50 Extra fine je disperzijska pastozna tankoslojna izravnalna masa za super fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin. Primerna je predvsem za glajenje površin na mavčnokartonskih ploščah, uporablja se tudi za zapolnjevanje manjših vdolbin, razpok, lukenj, rež. Zglajene površine barvamo z vsemi vrstami zidnih disperzijskih barv.

  • Izravnalna masa za strojno in ročno nanašanje.
  • Visoka tiksotropnost.
  • Izredno lahko nanašanje.

JUBOLIN P-50 je disperzijska pastozna tankoslojna izravnalna masa. Uporablja se za zelo fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin ter tudi za zapolnjevanje manjših vdolbin, razpok, lukenj, rež. Primerna je predvsem za glajenje površin na mavčnokartonskih ploščah. Količina: 25 kg. JUBOLIN P-50 je disperzijska izravnalna masa za fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin v stanovanjskih, poslovnih, industrijskih in drugih objektih. Z njim lahko zapolnimo tudi manjše vdolbine, razpoke, luknje, raze, reže in popravimo druge napake ali poškodbe. Fino zglajene površine so umazano bele barve in so primerne za barvanje z vsemi vrstami disperzijskih zidnih barv, lepljenje tapet ali kake druge dekorativne obdelave. Dobro se oprime apnenih, apnenocementnih pa tudi cementnih finih ometov in mavčnokartonskih plošč, uporaben je tudi za glajenje neometanih betonskih površin, vlaknenocementnih plošč, iveric, ipd. Možen je tudi nanos na že prebarvane površine, vendar le, če so obstoječi premazi nerazmočljivi v vodi in dobro oprijeti podlage. Zglajene površine so izjemno gladke, maso pa poleg visoke paroprepustnosti odlikuje tudi dokaj visoka tiksotropnost, tako da ?ne teče in ne leze? iz lukenj, raz in rež, ki so bistveno globlje od največje dovoljene debeline nanosa. To močno olajša glajenje pretežno ?luknjastih? podlag, n. pr. neometane betonske površine, neometane površine zidov iz porobetona, ipd.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAJUB

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku