IZRAVNALNA TALNA MASA KEMA LINEA 840 M 30 KG

IZRAVNALNA TALNA MASA KEMA LINEA 840 M 30 KG

Neskrčljiva polimercementna malta za izvedbo nove cementne prevleke debeline od 5 do 40 mm.Za izravnavo starih, poškodovanih betonskih tlakov in novih cementnih estrihov pred polaganjem oblog, le za notranjo uporabo. V primeru vgradnje v mokrih prostorih (kopalnica, pralnica, itd...) je obvezno potrebno na izravnalno maso nanes ... preberi več
18,39 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
IZRAVNALNA TALNA MASA KEMA LINEA 840 M 30 KG
18,39 €

Podrobnejši opis

Neskrčljiva polimercementna malta za izvedbo nove cementne prevleke debeline od 5 do 40 mm.Za izravnavo starih, poškodovanih betonskih tlakov in novih cementnih estrihov pred polaganjem oblog, le za notranjo uporabo. V primeru vgradnje v mokrih prostorih (kopalnica, pralnica, itd...) je obvezno potrebno na izravnalno maso nanesti tudi polimer - cementno hidroizolacijo, kot npr.: HIDROSTOP ELASTIK.

  • Pohodna že po 4 urah.
  • Primerna za talno gretje.
  • PORABA: 20 kg/m2 za vsak cm debeline.

Podlaga: Podlaga, na katero nanašamo izravnalno maso LINEA 840 M mora imeti zadostno trdnost, na njej ne sme biti umazanije, prostih delcev ter vodoodbojnih snovi, opažnih olj, premazov in drugih za sprijemljivost motečih nanosov. Priprava podlage: En dan pred vgrajevanjem izravnalne mase LINEA 840 M moramo površino intenzivno vlažiti z vodo. Po celodnevnem vlaženju na koncu odstranimo stoječo vodo iz jamic in površino odsesamo. Drugi dan pred nanosom maso LINEA 840 M vgrajujemo na vezni sloj KEMALATEX : cement v razmerju 1:2 po postopku ?sveže na sveže?. Za manj zahtevne površine namesto KEMALATEX lahko uporabimo KEMACRYL. Razmerje mešanja: Ca. 4,2 L vode na 30 kg suhe mešanice. Čas mešanja: Mešamo tako dolgo, da ima zmešana masa srednjeplastično konsistenco in se ne razteka. V čisto posodo s ustrezno količino čiste vode ob stalnem mešanju dodamo suho mešanico LINEA 840 M in mešamo do popolne homogenosti zmesi. Po končanem nabrekanju, ki traja ca. 5 minut, maso še enkrat dobro premešamo. Vgrajevanje: LINEA 840 M se nanaša na vezni sloj KEMALATEX : cement v razmerju 1:2 po postopku ?sveže na sveže?, zato naekrat obdelujemo le tolikšno površino, na katero lahko vgradimo LINEA 840 M. Čas uporabnosti: 60 minut LINEA 840 M je pohodna po 4 urah. Talne obloge polagamo oziramo lepimo po ca. 48 urah za sloj debeline 10 mm oziroma, ko je LINEA 840 M dovolj suha. Strjevanje:

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKEMA
KOLIČINA (L;KG)30
DODATKIBREZ VLAKEN
DEBELINA NANOSA5-40 MM
ZA TALNO GRETJEDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit