Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
KAMNITA OBLOGA MULTICOLOR LIGHT DEKORATIVNI KAMEN 60X15CM

KAMNITA OBLOGA MULTICOLOR LIGHT DEKORATIVNI KAMEN 60X15CM

Šifra izdelka:
2871747
Dekorativni kamen ali stenska obloga iz naravnega kamna je vrhunski, brezčasen, večno moderen design, ki postaja vse bolj popularen.Uporablja se za zunanje in notranje obloge vertikalnih površin ? notranje stene, stebri zunanji in notranji, kamini, cokli?Dekorativni kamen je naraven, unikaten izgled, ki združuje lepoto narave v ... preberi več
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
KAMNITA OBLOGA MULTICOLOR LIGHT DEKORATIVNI KAMEN 60X15CM

Podrobnejši opis

Dekorativni kamen ali stenska obloga iz naravnega kamna je vrhunski, brezčasen, večno moderen design, ki postaja vse bolj popularen.Uporablja se za zunanje in notranje obloge vertikalnih površin ? notranje stene, stebri zunanji in notranji, kamini, cokli?Dekorativni kamen je naraven, unikaten izgled, ki združuje lepoto narave v vašem domu, poslovnem prostoru, vikendu?Naravni kamen se hitro, enostavno in poceni montira na trajno elastična lepila za kamen in s tem omogoča, da si ga privošči prav vsak ljubitelj naravnih materialov.

  • Enostavna in hitra montaža.
  • Brezčasen naravni izgled.
  • Univerzalna uporabnost.

Dekorativni kamen ali stenska obloga iz naravnega kamna je vrhunski, brezčasen, večno moderen design, ki postaja vse bolj popularen. Uporablja se za zunanje in notranje obloge vertikalnih površin ? notranje stene, stebri zunanji in notranji, kamini, cokli? Dekorativni kamen je naraven, unikaten izgled, ki združuje lepoto narave v vašem domu, poslovnem prostoru, vikendu? Naravni kamen se hitro, enostavno in poceni montira na trajno elastična lepila za kamen in s tem omogoča, da si ga privošči prav vsak ljubitelj naravnih materialov. Za različno uporabo združuje večno lepoto narave v vašem domu, delovnem prostoru, počitniški hišici in v okolju, kjer se želite počutiti kot v izvirni naravi. Naravni izgled nikoli ne zastara in je vedno privlačen ter trajno moderen. Dekorativni kamen je sestavljiv sistem panelnih ploščic dimenzije 60 x 15 cm in debeline 1.5-2.5 cm. Z enostavno in hitro montažo na stene, stebre, kamine, bazene pa prihranite čas in daste vašemu okolju poseben, edinstven pečat, ki je brez dvoma nekaj, kar vam bo ostalo všeč zelo zelo dolgo.

Tehnične podrobnosti

Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit