KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI EC 685 BK

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI EC 685 BK

Dedica Style EC685.BK ima profesionalno črpalko s tlakom 15 barov in ogrevalni sistem s termo blokom, ki poskrbi za ravno pravšnjo temperaturo. Zahvaljujoč prilagodljivemu sistemu za kapučino in dvojnemu pladnju za kapljanje lahko pripravite latte macchiato, kavo z mlekom, vroče mleko in belo kavo, ne pozabimo pa na ekspresno k ... preberi več
199,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI EC 685 BK
199,90 €

Podrobnejši opis

Dedica Style EC685.BK ima profesionalno črpalko s tlakom 15 barov in ogrevalni sistem s termo blokom, ki poskrbi za ravno pravšnjo temperaturo. Zahvaljujoč prilagodljivemu sistemu za kapučino in dvojnemu pladnju za kapljanje lahko pripravite latte macchiato, kavo z mlekom, vroče mleko in belo kavo, ne pozabimo pa na ekspresno kavo, dolgo kavo, kapučino in čaj. EC685.BK ima profesionalno držalo za filter, ki ga lahko uporabljate v kombinaciji z mleto kavo (1 ali 2 skodelici) kot s kavo v tabletah E.S.E (Easy Serving Espresso).

  • Tehnologija s termoblokom.
  • Profesionalna črpalka s tlakom 15 barov.
  • Sistem za kapučino.

Bleščeča kovina, vitka linija širine samo 15 cm, matirani detajli in reliefni logotip na pladnju za kapljanje so dopolnitev privlačnega sloga edinstvene serije Dedica. Dedica Style EC685.BK ima profesionalno črpalko s tlakom 15 barov in ogrevalni sistem s termo blokom, ki poskrbi za ravno pravšnjo temperaturo. Zahvaljujoč prilagodljivemu sistemu za kapučino in dvojnemu pladnju za kapljanje lahko pripravite latte macchiato, kavo z mlekom, vroče mleko in belo kavo, ne pozabimo pa na ekspresno kavo, dolgo kavo, kapučino in čaj. EC685.BK ima profesionalno držalo za filter, ki ga lahko uporabljate v kombinaciji z mleto kavo (1 ali 2 skodelici) kot s kavo v tabletah E.S.E (Easy Serving Espresso).

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADELONGHI
VRSTA KAVNEGA AVTOMATAEXPRESSO
PROSTORNINA POSODE1 L
PRITISK TLAČNE ČRPALKE15 BAR
MOČ1450 W
GARANCIJA2 LETI
BARVAČRNA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit