KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI ECAM 650.85.MS

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI ECAM 650.85.MS

Barvni zaslon na dotik za izjemno preprosto uporabo in interakcijo. Z aparatom lahko eksperimentirate ter odkrivate različne okuse in recepte, od popolne ekspresne kave do popolne mlečne pene. Naj vas navdušijo recepti, ki jih pripravite z enim dotikom (funkcija za pripravo ameriške kave in čaja), pa tudi polavtomatski (vroča č ... preberi več
1.569,00 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Preračunavam datum dostave Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI ECAM 650.85.MS
1.569,00 €

Podrobnejši opis

Barvni zaslon na dotik za izjemno preprosto uporabo in interakcijo. Z aparatom lahko eksperimentirate ter odkrivate različne okuse in recepte, od popolne ekspresne kave do popolne mlečne pene. Naj vas navdušijo recepti, ki jih pripravite z enim dotikom (funkcija za pripravo ameriške kave in čaja), pa tudi polavtomatski (vroča čokolada, hladna kava in hladna mlečna pena), s čimer boste vstopili v svet priprave najrazličnejših napitkov. Vse napitke, od ekspresne kave, kapučina do latte macchiata, je mogoče prilagoditi po meri glede na svoj okus zgolj prek zaslona na dotik.

  • Barvni zaslon TFT na dotik.
  • Povezava z aplikacijo Coffee Link.
  • Priprava različnih napitkov.

ECAM650.85.MS ima 4,3-palčni barvni zaslon TFT na dotik za izjemno preprosto uporabo in interakcijo. Z aparatom lahko eksperimentirate ter odkrivate različne okuse in recepte, od popolne ekspresne kave do popolne mlečne pene. Naj vas navdušijo recepti, ki jih pripravite z enim dotikom (funkcija za pripravo ameriške kave in čaja), pa tudi polavtomatski (vroča čokolada, hladna kava in hladna mlečna pena), s čimer boste vstopili v svet priprave najrazličnejših napitkov. Vse napitke, od ekspresne kave, kapučina do latte macchiata, je mogoče prilagoditi po meri glede na svoj okus zgolj prek zaslona na dotik. De?Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM650.85.MS ima 4,3-palčni barvni zaslon TFT na dotik za izjemno preprosto uporabo in interakcijo. Aparat je povezan z inovativno pametno aplikacijo Coffee Link, kjer lahko ustvarjate nove napitke, odkrivate neomejene možnosti prilagajanja po meri ter prejemate neskončno nasvetov in predlogov. Poleg tega ima aparat novo funkcijo za pripravo več napitkov z vrčem MixCarafe, s katero boste odkrili nove recepte od vroče čokolade, hladne kave in hladne mlečne pene ter vstopili v svet raznolikosti napitkov. In še novi recepti za pripravo zgolj z enim dotikom: funkcija za pripravo želenega čaja s popolno temperaturo vode in ameriške kave. Vse napitke, od ekspresne kave, kapučina do latte macchiata, je mogoče prilagoditi po meri glede na svoj okus zgolj prek zaslona na dotik. PrimaDonna Elite vam omogoča, da lahko programirate 6 uporabniških profilov za uživanje najljubših napitkov točno po vaši želji. Termo vrč z dvojno steno pa bo pripomoralo, da bo mleko dlje časa ohranilo popolno temperaturo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADELONGHI
VRSTA KAVNEGA AVTOMATAEXPRESSO
BARVAINOX
PROSTORNINA POSODE1,8 L
PRITISK TLAČNE ČRPALKE15 BAR
MOČ1450 W
GARANCIJA2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit