Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
LEPILO ZA PLOŠČICE CINKARNA NIVEDUR S 20KG C1T

LEPILO ZA PLOŠČICE CINKARNA NIVEDUR S 20KG C1T

Šifra izdelka:
3067103
Tankoslojno lepilo na osnovi cementa, kremenovega peska in polimernih dodatkov. Za lepljenje standardne stenske in talne keramike ter klinkerja v sloj debeline 3 do 5 mm.
5,99 € / VRE
Na zalogi Preračunavam datum dostave

VRE
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
LEPILO ZA PLOŠČICE CINKARNA NIVEDUR S 20KG C1T
5,99 €

Podrobnejši opis

Tankoslojno lepilo na osnovi cementa, kremenovega peska in polimernih dodatkov. Za lepljenje standardne stenske in talne keramike ter klinkerja v sloj debeline 3 do 5 mm.

  • Odporno na zmrzal.
  • Dober oprijem.

Za lepljenje standardnih keramičnih ploščic in klinkerja na notranjih in zunanjih stenskih in talnih površinah. Skladiščenje Izdelek je potrebno hraniti v suhih in zračnih prostorih, v originalni, dobro zaprti in nepoškodovani embalaži, na suhi podlagi. Pri takšnem skladiščenju je uporaben 12 mesecev od dneva proizvodnje. Priprava podlage Podlago, ki mora biti suha, trdna, odprašena, nezmrznjena, brez sledov olj in podobnih nečistoč, pred nanosom lepila navlažimo z vodo. Za močno vodovpojne podlage priporočamo impregnacijo s CELAKRIL premazom. Delovni pogoji Temperatura naj bo pri uporabi med +5 in +25C (podlaga, okolica, material). Če obstaja 48 ur po uporabi nevarnost zmrzovanja, lepila ne uporabimo. Sredstev proti zmrzovanju ne dodajamo. Vgradnja Za pripravo lepila uporabimo vodo iz vodovoda. V 4,5 litra vode počasi dodajamo 25 kg Nivedurja S in mešamo. Dodamo ga toliko, da dobimo lepilo primerne gostote, počakamo 5 minut in ponovno dobro premešamo. Na pripravljeno podlago z ravno gladilko nanesemo tanek sloj lepila, nato pa na še sveži sloj nanesemo drugi sloj lepila z zobato gladilko. Glede na dimenzijo izbranih ploščic uporabimo zobato gladilko z ustrezno velikostjo zob: 4 mm za ploščice manjše od 10 cm, 6 mm za ploščice velikosti od 10 cm do 15 cm. Pripravimo le toliko lepila, kolikor ga lahko porabimo v 1 uri. Višja temperatura odprti čas, oz. čas uporabe skrajša, nižja pa podaljša. Ker delovne razmere niso vedno enake, je potrebno s prstom kontrolirati nastanek kožice na površini nanesenega lepila. Vodovpojne keramične ploščice pred lepljenjem namočimo v vodo. Lepilo nanesemo na toliko površine, kolikor ploščic lahko v tem času prilepimo. Lepilo odstranimo iz fug še preden se strdi.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACINKARNA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit