Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
LEPILO ZA PLOŠČICE CERESIT CM 17 25KG - SUPER FLEX

LEPILO ZA PLOŠČICE CERESIT CM 17 25KG - SUPER FLEX

Šifra izdelka:
2867315
Lepilna malta Ceresit CM 17 je primerna za lepljenje keramičnih materialov, porcelanskih ploščic na vpojne in nevpojne površine (beton, cementni ometi, cementni in anhidritni estrihi, obloge iz vlaken in gipsa, vodoodporni tesnilni sistemi na osnovi cementa in polimera, stare keramične obloge in stre pleskane obloge z dobro trd ... preberi več
13,99 € / KOS
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Izdelek dobavljiv po naročilu. Oglejte si kje
LEPILO ZA PLOŠČICE CERESIT CM 17 25KG - SUPER FLEX
13,99 €

Podrobnejši opis

Lepilna malta Ceresit CM 17 je primerna za lepljenje keramičnih materialov, porcelanskih ploščic na vpojne in nevpojne površine (beton, cementni ometi, cementni in anhidritni estrihi, obloge iz vlaken in gipsa, vodoodporni tesnilni sistemi na osnovi cementa in polimera, stare keramične obloge in stre pleskane obloge z dobro trdnostjo).Za sisteme s talnim gretjem, balkone, terase in fasade ter vrtne plavalne bazene.

  • Za vse vpojne in nevpojne podlage.
  • Za površine s talnim gretjem.
  • Za zunaj in znotraj.

PRIPRAVA POVRŠINE: Ceresit CM 17 lepi na trdne, suhe in čiste površine. Površine, na katere lepimo, ne smejo vsebovati sestavin, ki povzročajo odlepljenje. Površine na osnovi gipsa, lahkega betona, obloge iz vlaken in premažite z ustreznim razredčenim predpremazom Ceresit. Površin, ki so obložene s starimi keramičnimi ploščicami ter barvane površine (ki so še vedno trdne) ni potrebno premazati s predpremazom. UPORABA: Ceresit CM 17 mešajte s čisto vodo, dokler se grudice popolnoma ne raztopijo. Za 25 kg prahu potrebujete 7,5-8,0 l vode. Maso pustite počivati ca. 10 minut in jo nato ponovno premešajte. Lepilo nanesite na površino z ustrezno nazobčano lopatico. Ploščice namestite na površino, ko je lepilo še vlažno in jih pritisnite z ustrezno silo. Lepilo nanesite le na toliko površine, kot je boste lahko obdelali v 30 minutah (odprti čas). Pri zunanji uporabi nanesite tanek sloj lepila tudi na ploščice.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACERESIT
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit