Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
LESENO OKNO GLIN TERMO 120X160 CM LEVO GLT-68

LESENO OKNO GLIN TERMO 120X160 CM LEVO GLT-68

Šifra izdelka:
2058140
Leseno okno, iz lesa smreke/jelke debeline 68 mm, profili lepljeni iz treh slojev z vodoodpornim lepilom, z ALU odkapno letvijo, osnovno impregnirano, dvoslojno steklo 4-16-4 mm s toplotno izolativnostjo Ug=1,1 W/m2K, enojno trajno elastično EPDM tesnilo, levo, brez pololive. S temeljnim impregnacijskim premazom les zaščitimo p ... preberi več
395,27 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
LESENO OKNO GLIN TERMO 120X160 CM LEVO GLT-68
395,27 €

Podrobnejši opis

Leseno okno, iz lesa smreke/jelke debeline 68 mm, profili lepljeni iz treh slojev z vodoodpornim lepilom, z ALU odkapno letvijo, osnovno impregnirano, dvoslojno steklo 4-16-4 mm s toplotno izolativnostjo Ug=1,1 W/m2K, enojno trajno elastično EPDM tesnilo, levo, brez pololive. S temeljnim impregnacijskim premazom les zaščitimo pred glivami in insekti ter izenačimo barvno razliko pri lesu. Mere (š/v): 120/160 cm.

  • Dolžinsko nespojen les.
  • Možnost izbire površinskega premaza.

Vnesite občutek narave v svoj dom in vgradite lesena okna. Kot obnovljivi vir je les priljubljena izbira pri nakupu stavbnega pohištva, ki ima ob skrbni negi dolgo življenjsko dobo. Trpežna masivna okna z dvoslojnim steklom nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo.

Zaščita za dolgo življenjsko dobo

Okna imajo enojno trajno elastično EPDM tesnilo, ki varuje pred izgubo toplote in nudi tesnjenje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. Okenski profili so z vodoodpornim lepilom lepljeni iz treh slojev.

Lesena okna Glin termo so namazana s temeljnim impregnacijskim premazom, ki les ščiti pred glivami in insekti ter izenači barvno razliko. Okna so narejena iz lesa smreke ali jelke.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGLIN
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit