Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
LESNI BRIKETI BIOLES HORIZONT V PVC (CCA 10 KG) Z LUKNJO

LESNI BRIKETI BIOLES HORIZONT V PVC (CCA 10 KG) Z LUKNJO

Šifra izdelka:
1741269
Lesni briketi 10 kg z luknjo, pakirani v pvc foliji, izdelani iz suhe žagovine hrastovega lesa brez veziv, primesi in drugih dodatkov. Zaradi sredinske luknje visoka trdnost, ki omogoča boljše in daljše izgorevanje. Premium kvaliteta.Idealni za kamine, centralno ogrevanje in krušne peči. Vsebnost pepela: 0,45 %.Ena paleta vseb ... preberi več
2,99 € / ZAV
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
LESNI BRIKETI BIOLES HORIZONT V PVC (CCA 10 KG) Z LUKNJO
2,99 €

Podrobnejši opis

Lesni briketi 10 kg z luknjo, pakirani v pvc foliji, izdelani iz suhe žagovine hrastovega lesa brez veziv, primesi in drugih dodatkov. Zaradi sredinske luknje visoka trdnost, ki omogoča boljše in daljše izgorevanje. Premium kvaliteta.Idealni za kamine, centralno ogrevanje in krušne peči. Vsebnost pepela: 0,45 %.Ena paleta vsebuje 96 zavitkov.

  • Visoka kalorična vrednost 18.516 kJ/kg.
  • Enostavna in čista uporaba.
  • Odličen nadomestek drv.

Lesni briketi so naravno stiskani ter pripravljeni za kurjavo, ne vsebujejo dodatnih umetnih aditivov, veziv ter lepil in so tako dober nadomestek drvam, saj je po raziskavah sodeč 1t lesnih briketov ekvivalentna 4 prm drv. Lesni briketi z luknjo so sestavljeni iz suhih neobdelanih čistih lesnih delcev (lesni oblanci, žagovina ali manjši sekanci), stisnjeni pod visokim pritiskom visokotlačne pare. Briketi imajo v sredini luknjo, ki predstavlja dodatno trdoto in lepše ter enakomernejše izgorevanje. Lesni briketi z luknjo so ekološko gorivo oz. obnovljiv vir energije, ki ne povzroča toplogrednih plinov, omogoča visok standard kurjenja in nizke stroške ogrevanja.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABIOLES HORIZONT
Napišite vaše mnenje o izdelku