LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS MATTRESS II 140X190 CM

LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS MATTRESS II 140X190 CM

iMemory S Plus je hipoalergeno 3-consko ležišče visoke kakovosti. Z višino 20 cm in nagrajeno tehnologijo Octaspring? ponuja možnost prilagajanja opore in trdote ležišča od mehke do čvrste. Popolno je za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz mehke spominske pene je pralna. Ležišče ima 60 noči testnega obdobja in 15 ... preberi več
559,99 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS MATTRESS II 140X190 CM
559,99 €

Podrobnejši opis

iMemory S Plus je hipoalergeno 3-consko ležišče visoke kakovosti. Z višino 20 cm in nagrajeno tehnologijo Octaspring? ponuja možnost prilagajanja opore in trdote ležišča od mehke do čvrste. Popolno je za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz mehke spominske pene je pralna. Ležišče ima 60 noči testnega obdobja in 15 let podaljšanega jamstva.

  • PERSONALIZIRANA TRDOTA IN OPORA.
  • OBRAČJIVO JEDRO.
  • HIPOALERGENO.

Personalizirana trdota in opora: izberete lahko stopnjo trdote, udobja in opore, ki vam najbolj ustreza. Obračljivo jedro: izberite tršo ali mehkejšo stran. 4 stopnje trdote in 2 stopnji podpore: izberite trdoto in podporo, ki najbolj ustrezata vašim željam in potrebam. Maksimalna zračnost: Octaspring? tehnologija, ki je vgrajena v ležišče, je do 8x bolj zračna, zato ležišču zagotavlja večjo zračnost in posledično bolj higienično spalno okolje. 3 cone udobja za optimalno podporo glave, bokov, nog. Antibakterijsko in hipoalergeno ležišče, primerno za alegike in astmatike. Odstranljiva in pralna prevleka za zdravo in čisto okolje brez bakterij, pršic ter vonjav. Popolna odsotnost prenosa gibanja: najboljša izbira za pare z različnimi spalnimi potrebami.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADORMEO
PRALNA PREVLEKADA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit