Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
MALA ČISTILNA NAPRAVA APLAST PUROO ELEMENT 2-5 PE SBR ECO

MALA ČISTILNA NAPRAVA APLAST PUROO ELEMENT 2-5 PE SBR ECO

Šifra izdelka:
2190774
Čistilna naprava PUROO ELEMENTS:- Za manjše stanovanjske enote (do 8 oseb)- Poraba električne energije samo 0,33kWh / dan- Brez dodatnega dela z reguliranjem naprave.- Enostavna, praktična, zmogljiva in varčnaČistilna naprava temelji na aerobnem čiščenju. Celoten proces je krmiljen s pomočjo različnih krmilnikov tipa: ECO, S al ... preberi več
3.399,99 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru trenutno ni možen
MALA ČISTILNA NAPRAVA APLAST PUROO ELEMENT 2-5 PE SBR ECO
3.399,99 €

Podrobnejši opis

Čistilna naprava PUROO ELEMENTS:- Za manjše stanovanjske enote (do 8 oseb)- Poraba električne energije samo 0,33kWh / dan- Brez dodatnega dela z reguliranjem naprave.- Enostavna, praktična, zmogljiva in varčnaČistilna naprava temelji na aerobnem čiščenju. Celoten proces je krmiljen s pomočjo različnih krmilnikov tipa: ECO, S ali SSW. V čistilno napravo je vgrajen patentiran in zanesljiv kroglasti ventil. Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez dodatnega praznenja prekatov ter izvleči ob predhodnem odvitju dveh varnostnih vijakov.

  • Enostavnost.
  • Čistost.
  • Zmogljivost in varčnost.

Obrazložitev prednosti: - Enostavnost: Celoten proces je krmiljen s pomočjo enostavnega krmiljenja. Vgrajen je kroglasti plovni ventil, ki nadomesšča elektromagnetne ventile. - Čistost: Že vgrajena osnovna posoda za vzorčenje in možnost nadgradnje. - Zmogljivost: Ne glede na to, ali gre za premajhno obremenitev ali visoke konice odvajanja odpadne vode, se Puroo ELEMENTS preprosto prilagodi vsem okoliščinam. Primerrni usedalnik in SBR-reaktor sta povezana. Večja izravnalna površina, ki nastane zaradi tega pomeni boljšo zmogljivost čiščenja pri nihajoči obremenitvi, čas zadržanja odpadne vode se zato občutno podaljša zaradi primernega volumna primarnega usedalnika. -Varčnost: Nizka poraba električne energije.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAPLAST
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit