MERILNIK TLAKA BRAUN BUA7200

MERILNIK TLAKA BRAUN BUA7200

Nadlahtni merilnik tlaka BUA7200 omogoča udoben in intuitiven nadzor krvnega tlaka. premljanje trendov skozi čas s pomočjo tabel in diagramov, koledarskega pregleda, dnevnega, tedenskega in mesečnega povprečja.Manšeta (stisni in odpri) se odlikuje z enostavno namestitvijo in tehnologijo mehkega napihovanja. Preprosto upravljanj ... preberi več
129,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
MERILNIK TLAKA BRAUN BUA7200
129,99 €

Podrobnejši opis

Nadlahtni merilnik tlaka BUA7200 omogoča udoben in intuitiven nadzor krvnega tlaka. premljanje trendov skozi čas s pomočjo tabel in diagramov, koledarskega pregleda, dnevnega, tedenskega in mesečnega povprečja.Manšeta (stisni in odpri) se odlikuje z enostavno namestitvijo in tehnologijo mehkega napihovanja. Preprosto upravljanje z vrtljivim gumbom. Dostop do podatkov in njihovo deljenje kadar koli z aplikacijo Braun Healthy Heart.

Nadlahtni merilnik tlaka BUA7200 omogoča udoben in intuitiven nadzor krvnega tlaka. premljanje trendov skozi čas s pomočjo tabel in diagramov, koledarskega pregleda, dnevnega, tedenskega in mesečnega povprečja. Manšeta ?stisni in odpri? se odlikuje z enostavno namestitvijo in tehnologijo mehkega napihovanja. Preprosto upravljanje z vrtljivim gumbom. Dostop do podatkov in njihovo deljenje kadar koli z aplikacijo Braun Healthy Heart. Takojšnja interpretacija podatkov na podlagi smernic Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Dokazana točnost: validacija Evropskega združenja za hipertenzijo. Zaznavanje nerednega srčnega utripa. Podpira dva uporabnika 2 × 200 shranjenih meritev.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABRAUN
VRSTA DIAG. APARATAMERILEC KRVNEGA PRITISKA
NAČIN PRKAZOVANJALCD
VIR NAPAJANJA4X AA
FUNKCIJEVELIK LCD PRIKAZOVALNIK
GARANCIJA2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit