Brezplačna dostava nad 50€. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjeva kartica zaupanja

Dobrodošli v programu:

Merkurjeva kartica zaupanja

Namenjena je vsem, ki urejate svoj dom in vrt. Veseli bomo, če vam lahko pri tem pomagamo z našo široko ponudbo in nasveti.

Z Merkurjevo kartico zaupanja boste za izkazano zaupanje nagrajeni z dodatnimi prihranki.

20. julij 2022

Nova napredna storitev za imetnike MKZ kartice.
RAČUN V ELEKTRONSKI OBLIKI NA E-POŠTNI NASLOV.

Vklopite novo brezplačno storitev elektronski račun v pdf obliki in pozabite na skrbi, kam ste založili račun ali pa ali vam je ta zbledel. Račun boste po vsakem nakupu prejeli na vaš e-poštni naslov.

Storitev lahko vklopite od četrtka, 21. 7. 2022, dalje, in sicer preko spletnega obrazca za spremembo vaših podatkov (v kolikor že imate MKZ kartico). Predhodno morate imeti na MKZ kartici vnešen tudi e-naslov. Če tega še nimate ali bi ga želeli spremeniti, to enostavno storite preko posebnega spletnega obrazca. Prej omenjene spremembe lahko uredite tudi na info točki v našem trgovskem centru.

V kolikor MKZ kartice še nimate, si storitev vklopite skupaj s pristopnico (tako spletno ali fizično na info točki v trgovskem centru).

Za več informacij smo dosegljivi na kartica@merkur.si.

Splošni pogoji za elektronsko izmenjavo dokumentov.

16. junij 2022

NAGRADNA IGRA MERKURJEVE KARTICE ZAUPANJA


Nagradna igra se je iztekla.

Srečni nagrajenec, ki prejme hladilnik in zamrzovalnik BEKO RCNA366E40ZXBN v vrednosti 519,99 EUR, je gospod Milan Jerebica.

Iskrene čestitke!

 Prednosti Merkurjeve kartice zaupanja

Ekskluzivni prihranki

Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi tudi izbrane izdelke po ekskluzivno ugodni ceni, samo ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.

Bon s popustom

Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust.

Seštevanje nakupov

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami, z določenimi izjemami.

Kuponi za popust

Nekajkrat letno imetniki Merkurjeve kartice zaupanja prejmejo različne kupone za popust, ki jih lahko unovčijo na izdelke po izbiri.

 

Spoštovani imetniki Merkurjeve kartice zaupanja,

Obveščamo vas, da z dnem,  14. 4. 2022 stopijo v veljavo spremenjeni Splošni pogoji poslovanja za imetnike MERKURjeve kartice zaupanja. Spremenjene pogojesi lahko ogledate na spletni strani merkur.si ali v trgovskih centrih MERKUR.

MERKUR trgovina d.o.o.NOVO: Bon s popustom MKZ - sedaj tudi elektronsko!

V januarju 2021 smo pričeli s pošiljanjem elektronskih bonov s popustom MKZ tistim imetnikom, ki imajo v naši MKZ bazi zapisan elektronski naslov. V primeru, da vašega bona s popustom po pošti niste prejeli, vam svetujemo, da preverite tudi vaš e-poštni nabiralnik. V kolikor pa e-naslova v naši bazi še nimate in bi želeli bon s popustom prejemati elektronsko, nam pišite na kartica@merkur.si, da ga dodamo.

Veseli nas, da bomo skupaj naredili korak k varovanju naših gozdov in brezpapirnemu poslovanju.

Želite MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA?

Izdelajte si jo v nekaj minutah preko spleta.

Merkurjeva kartica zaupanja uporabnikom omogoča:

  • Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami*.
  • Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust.
  • Nakupi se na kartici seštevajo samodejno.
  • Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi tudi izbrane izdelke po ekskluzivno ugodni ceni, samo ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.

* Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo predračuna vgradnje, ponudbe, akontacije, plačilo varščine, ob nakupu tobačnih izdelkov in nakupu darilnih kartic Merkur ter drugih akcijah ali aktivnostih, kjer je to posebej opredeljeno.

PRIPOROČAMO POSEBEJ UGODEN KREDIT! Preverite posebno ponudbo potrošniških kreditov za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja. Izbirate lahko med različnimi dobami vračila kredita do vključno 7 let, najvišji znesek kredita pa je 15.000,00 EUR. Več si lahko preberete tukaj.

Kako pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Merkurjevo kartico zaupanja lahko brezplačno pridobi fizična oseba, starejša od 18 let. Pravne osebe kartice ne morejo pridobiti, saj jim je na voljo posebna Merkurjeva podjetna kartica.

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Izpolnite SPLETNO PRISTOPNO IZJAVO in prejeli boste e-MKZ kartico na svoj e-poštni naslovS to e-kartico potem kupujete v spletu ali v Trgovskih centrih MERKUR

Kartico lahko hitro in preprosto prejmete tudi na Info točkah v Trgovskih centrih MERKUR.

Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

Seštevanje nakupov

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami.

Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo predračuna vgradnje, ponudbe, akontacije, plačilo varščine, ob nakupu tobačnih izdelkov in nakupu darilnih kartic Merkur ter drugih akcijah ali aktivnostih, kjer je to posebej opredeljeno.

Večja zvestoba pomeni večji prihranek

Na vsake tri mesece (obračunsko obdobje) seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust po spodnji lestvici.

Lestvica
Seštevek vrednosti nakupov Bon v vrednosti
do 400,00 € prenesemo v naslednje obdobje, največ za obdobje enega leta
od 400,00 € do 1.250,99 € 8-25 € (2 %)
od 1.251,00 € do 2.500,99 € 37-75 € (3 %)
od 2.501,00 € do 3.750,99 € 100-150 € (4 %)
nad 3.751,00 € najmanj 187 € (5 %)

Obračun ugodnosti se vrši štirikrat letno.

Obračunska obdobja so:

  • I. od 1. januarja do 31. marca,
  • II. od 1. aprila do 30. junija,
  • III. od 1. julija do 30. septembra,
  • IV. od 1. oktobra do 31. decembra.

Najmanjša vrednost, na podlagi katere vam izdamo bon za popust, je 400,00 točk (praviloma je 1 točka = 1 EUR, razen ob posebnih akcijah, ko 1 EUR nakupa prinaša več točk). Stanje manjše od 400,00 točk, prenesemo v naslednje četrtletje, največ za obdobje enega leta. Vsak nakup pri seštevkih za izdajo bona upoštevamo enkrat.

Znesek nakupa z bonom mora biti večji ali enak od vrednosti bona. Vrednost unovčenega bona se ne šteje v vsoto nakupov za naslednje obračunsko obdobje. Bon je možno unovčiti do datuma navedenega na bonu. Po tem datumu unovčenje ni možno.

Prejeti bon ni unovčljiv pri nakupu: tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone, darilnih kartic in storitev z vgradnjo, po ponudbi.

Bon se ne sešteva z ostalimi kuponi oz. boni. Bon ni unovčljiv v franšiznih prodajalnah in Spletnem centru Merkur.

V primeru višje sile ali tehničnih težav, ki ovirajo nemoteno delovanje računalniškega oz. telekomunikacijskega sistema, Merkur imetnikom za čas sistemskih motenj žal ne more zagotoviti koriščenja ugodnosti iz naslova MKZ kartice.

Splošni pogoji in pogosta vprašanja

Seštevanje nakupov Merkurjeve kartice zaupanja

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami.

Več o seštevanju nakupov

Pogosta vprašanja in odgovori o Merkurjevi kartici zaupanja

1.1 Kako pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Merkurjevo kartico zaupanja lahko brezplačno pridobi fizična oseba, starejša od 18 let. Pravne osebe kartice ne morejo pridobiti, saj jim je na voljo posebna Merkurjeva podjetna kartica.

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Izpolnite SPLETNO PRISTOPNO IZJAVO in prejeli boste e-MKZ kartico na svoj e-poštni naslovS to e-kartico potem kupujete v spletu ali v Trgovskih centrih MERKUR

Kartico lahko hitro in preprosto prejmete tudi na Info točkah v Trgovskih centrih MERKUR.

Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

1.2 Kaj moram storiti, da pridobim Merkurjevo kartico zaupanja?

Postopek pridobitve kartice je enostaven. Izpolnite SPLETNO PRISTOPNO IZJAVO in prejeli boste e-MKZ kartico na svoj e-poštni naslov. S to e-kartico potem kupujete v spletu ali v Trgovskih centrih Merkur. Kartico pa lahko hitro in preprosto prejmete tudi na Info točkah v Trgovskih centrih Merkur. Priporočamo, da se ob naslednjem nakupu v Merkurju oglasite najprej na informacijah, pridobite v parih minutah kartico, ki jo potem že uporabite pri nakupu ter takoj začnete z zbiranjem bonitete. Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

Vsa pogosta vprašanja

Splošni pogoji poslovanja za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja

Celotni splošni pogoji Merkurjeve kartice zaupanja (v nadaljevanju: MKZ kartica)

Splošni pogoji

Potrebujete našo pomoč?

Imate v zvezi z Merkurjevo kartico zaupanja vprašanje, predlog, pohvalo ali pripombo? 

Zaupajte nam:

  • na tel. št. 04 258 80 01 (vsak delavnik od 7.30 do 15.30)
  • po e-pošti z izpolnitvijo spodnjega obrazca:

Pokaži in prihrani

ROSSELLA PLUS LIBERTY BORDO
-20% MKZ kartica

KAMINSKA PEČ NORDICA ROSSELLA PLUS LIBERTY BORDO

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1.039,99 € 1.299,99 €
Na zalogi
FAMILY 4.5 ANTRACIT
-20% MKZ kartica
Energijska nalepka

ŠTEDILNIK NA TRDA GORIVA NORDICA FAMILY 4.5 ANTRACIT

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1.039,99 € 1.299,99 €
Na zalogi
GEMMA NATURAL STONE
-20% MKZ kartica
Energijska nalepka

KAMINSKA PEČ NORDICA GEMMA NATURAL STONE

Z Merkurjevo kartico zaupanja 759,99 € 949,99 €
Na zalogi
TIH 900
-20% MKZ kartica

IR PANEL TROTEC TIH 900

Z Merkurjevo kartico zaupanja 183,99 € 229,99 €
Na zalogi
KLAUDIA ČRNA
-20% MKZ kartica
Energijska nalepka

PELETNA PEČ EXTRAFLAME KLAUDIA ČRNA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1.399,99 € 1.749,99 €
Na zalogi
KETTY EVO 2.0 BORDO
-20% MKZ kartica
Energijska nalepka

PELETNA PEČ EXTRAFLAME KETTY EVO 2.0 BORDO

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1.039,99 € 1.299,99 €
Na zalogi
COMMO 12, ČRNA TOPLOVODNA
-15% MKZ kartica
Energijska nalepka

PELETNA PEČ ALFA PLAM COMMO 12, ČRNA TOPLOVODNA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1.699,99 € 1.999,99 €
Na zalogi
VITEKOL BELA 15L
-20% MKZ kartica

NOTRANJA ZIDNA BARVA VITEKOL BELA 15 L

Z Merkurjevo kartico zaupanja 36,79 € / kos 45,99 €
Na zalogi
RATIMOR+ ŽITNA VABA 150G

RODENTICID RATIMOR RATIMOR+ ŽITNA VABA 150G

Z Merkurjevo kartico zaupanja 3,67 € / kos 4,59 €
Na zalogi
Izenači ceno!
RODENTICID RATIMOR RATIMOR RODENT LEPILNA PLOŠČA
-20% MKZ kartica

RODENTICID RATIMOR RATIMOR RODENT LEPILNA PLOŠČA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1,83 € / kos 2,29 €
Na zalogi
TABLETA HENKEL CERESIT STOP AERO 360° TAB SIVKA 3 X 450G
-20% MKZ kartica

CERESIT STOP VLAGI - AERO 360° SIVKA 3X450 G 2 + 1 GRATIS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 9,59 € 11,99 €
Na zalogi
KAMINSKA PEČ PANADERO ANDES
-20% MKZ kartica
Energijska nalepka

KAMINSKA PEČ PANADERO ANDES

Z Merkurjevo kartico zaupanja 839,99 € 1.049,99 €
TABLETA HENKEL CERESIT STOP AERO 360° TAB NEVTRALNE 3 X 450G
-20% MKZ kartica

CERESIT STOP VLAGI - AERO 360° NEVTRALNE 3X450 G 2 + 1 GRATIS

Z Merkurjevo kartico zaupanja 9,59 € 11,99 €
Na zalogi
STOP AERO 360° SET 450 G MODER
-20% MKZ kartica

ODSTRANJEVALEC VLAGE SET HENKEL ACC CERESIT STOP AERO 360° SET 450 G MODER

Z Merkurjevo kartico zaupanja 7,99 € 9,99 €
Na zalogi
AEROSOL 200 ML

BALZAM ZA LISTE BIO PLANTELLA AEROSOL 200 ML

Z Merkurjevo kartico zaupanja 5,67 € / kos 7,09 €
Na zalogi
Izenači ceno!
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja
Kopalnica