ODSTRANJEVALEC PLESNI AMAL SCHIMMEL-X REPARATURNI KIT 400G V TUBI

ODSTRANJEVALEC PLESNI AMAL SCHIMMEL-X REPARATURNI KIT 400G V TUBI

Zelo primeren za izboljšanje, izravnavo in premaz neravnih in hrapavih površin, kot so npr.: stropi, stene in fasade. Primeren je tudi za kitanje cementnega ometa kot tudi ometa za gips, Uporabljamo ga lahko na vseh mineralnih površinah (beton, opeka itd.), kot tudi na gips ploščah in disperzijskih barvah. Idealen je za vlažne ... preberi več
4,89 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
ODSTRANJEVALEC PLESNI AMAL SCHIMMEL-X REPARATURNI KIT 400G V TUBI
4,89 €

Podrobnejši opis

Zelo primeren za izboljšanje, izravnavo in premaz neravnih in hrapavih površin, kot so npr.: stropi, stene in fasade. Primeren je tudi za kitanje cementnega ometa kot tudi ometa za gips, Uporabljamo ga lahko na vseh mineralnih površinah (beton, opeka itd.), kot tudi na gips ploščah in disperzijskih barvah. Idealen je za vlažne prostore kot so kuhinja, kopalnica in garaža. Ni primeren za kitanje kovin, lesa, umetnih mas in stekla.

  • Ojačan z vlakni.
  • Za zunanje in notranje površine.
  • Odporen na vremenske vplive.

Priprava podlage in obdelava: Priprava podlage: Površina mora biti čista, brez umazanije, prahu, maščob in ostalih stvari, ki lahko delujejo kot ločilci. Slabo nanešene omete in premaze odstranimo. Globoke luknje zakitamo. Močno vpojne, peščene ali kredaste površine najprej namažemo z impregnacijo (Amal 4060). Uporaba: Tubo pred uporabo dobro pregnetemo. Kit nanesemo z gladilko, do debeline maks. 5mm. Neravnine zbrusimo. Nadaljne premaze nanašamo šele takrat, ko je površina popolnoma suha. Delovno orodje takoj po uporabi očistimo z vodo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAMAL
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

TEHNIČNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit