• Natisni

Kotli in oprema

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Kotlina tekoča goriva

Kotli na trda goriva

Plinski kotli

Električni kotli

Etažni kotli in kamini

Oprema za kotle

Nadzor, alarmi, detektorji

Velika izbira kotlov

Ali v vašem novem domu urejate ogrevanje ali pa prenavljate zastareli sistem? Glede na svoje potrebe in velikost doma premislite o najprimernejšem ogrevalnem sistemu, ki bo pravšnji za vaše bivališče.
Z uporabo kotlov boste varovali okolje in optimizirali uporabo energije. Pred nakupom preverite, katera vrsta kotla bo skladna z želenim sistemom ogrevanja in se podučite o prednostih ter slabostih posamezne.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med kotli na tekoča goriva, ki so izdelani iz visokokakovostnega  jekla. Izberete lahko kombinirane kotle, ki imajo ločena kurišča za kurjenje s peleti in za kurjenje ostalih vrst goriv. Kotlov na tekoča goriva ni potrebno pogosto čistiti, saj je zgorevanje v njih popolno.
Če želite vodo in stanovanje ogrevati s trdimi gorivi, izberite kotel, kjer boste kot gorivo lahko uporabili les ali premog. S kurjenjem na drva boste veliko privarčevali in hitreje ogreli želene prostore, saj suha polena in leseni briketi ekonomično in ekološko čisto zgorevajo. Emisije dimnih plinov so pri kurjenju na trda goriva nižje, izkoristki pa visoki.

Sodoben občutek lahko ohranite v vseh pogledih – tudi pri izbiri kotlov. Plinski kotli bodo z modernimi in tihimi dizajni sodili v vsak prostor, zaradi nizke porabe energentov pa boste prihranili prostor in denar. Plinski kotli so enostavni za uporabo, vrhunska tehnologija pa vas bo prepričala v nakup.

Če ste dom opremili v skladu z ekološkimi vodili, bo za vas najboljša izbira električni kotel, ki pri ogrevanju ne onesnažuje okolja s škodljivimi emisijami. Zaradi inovativnih tehničnih lastnosti je njegovo delovanje brezhibno, tiho in varno; lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi grelnimi sistemi.

Kjer centralno ogrevanje ali klasična kotlovnica nista urejena, izberite etažne kotle. Namenjeni so uporabi v blokih in nepodkletenih stanovanjskih hišah. Sezonska poraba goriva je zaradi velike varčnosti kotlov velika, ena polnitev pa omogoča večurno gorenje.

Pri nakupu kotla ne pozabite na opremo, ki bo omogočal udobno uporabo kotlov – raztezne posode, regulatorje kurjave, dimniške priključke in druge kose. Naj bo ogrevanje doma preprosto in prijetno opravilo!

Potrebujete nasvet za ogrevanje? Pomagajte si s predlogi Merkurjevih strokovnjakov

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.