• Natisni

Električni kotli

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Električni kotli

Pri izbiri ustreznega načina ogrevanja vašega domovanja, igrajo pomembno vlogo številni dejavniki. Med njimi predvsem onesnaževanje okolja, stroški nakupa energenta, način gradnje hiše in tudi vaše želje oz. potrebe.

Ker je nabor ogrevalnih sistemov velik in je velikokrat težko izbrati najbolj optimalnega, s katerim bi zadovoljili vse potrebe. Zatorej, da bo izbira nekoliko lažja, smo v Merkurju za vas pripravili številne nasvete iz področja ogrevanja. Priporočamo, da jih pregledate, saj boste zagotovo našli kakšno še nepoznano informacijo in uporabne trike.

Električne kotle je možno uporabljati kot samostojno napravo ali v kombinaciji s plinskim kotlom in kaminom. Pri ogrevanju z takšnim tipom kotla bomo veliko naredili za okolje. Saj ta način ogrevanja ne prinese onesnaževanja okolja s škodljivimi emisijami. Izkoristek energije pa je skoraj stoodstoten.

Inovativne tehnične lastnosti zagotavljajo brezhibno, tiho in varno delovanje. Električni kotli so zasnovani tudi za talno ogrevanje in omogočajo vzporedno delovanje z drugim grelnim sistemom.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1000 € 0 € do 1000 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. VAILLANT (6)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.