Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
POMIVALNI STROJ BEKO DFN 16411

POMIVALNI STROJ BEKO DFN 16411

Šifra izdelka:
2850078
Beko pomivalni stroj je naprava priznanega proizvajalca, ki omogoča pomivanje do kar 14 standardnih pogrinjkov. Izbirate lahko med 6 različnimi programi in 6 različnimi temperaturnimi območji pomivanja. Navdušil vas bo z samodejnim programom, hitrim programom in polovičnim polnjenjem. Stroj je idealen za pomoč v kuhinji, saj va ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 299,11 € Redna: 339,90 € Prihranek: 40,79 €
Cena velja od 20.2. do 26.2.2020 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Dostava v 48 urah
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
POMIVALNI STROJ BEKO DFN 16411
339,90 €

Podrobnejši opis

Beko pomivalni stroj je naprava priznanega proizvajalca, ki omogoča pomivanje do kar 14 standardnih pogrinjkov. Izbirate lahko med 6 različnimi programi in 6 različnimi temperaturnimi območji pomivanja. Navdušil vas bo z samodejnim programom, hitrim programom in polovičnim polnjenjem. Stroj je idealen za pomoč v kuhinji, saj vas razbremeni vsakodnevnega pomivanja umazane posode. Ima indikator soli, sistem zapiranja vode za večjo varnost ter nizko maksimalno glasnost, zgolj 48 dB. Tako ne moti uporabnika med svojim delovanjem.

  • Zamik pričetka vklopa.
  • Zaščita proti izlivanju vode Aquastop.

Izjemna varčnost zmogljivega stroja

Tehnologija ProSmart invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja kot običajni stroji, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo, ki se raztega vse do -10 %, in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje.

Aktivna tehnologija pranja

Beko uporablja aktivno tehnologijo pomivanja, da zagotovi učinkovito in nežno pomito posodo. Ta tehnologija uporablja različne vodne pritiske na spodnje in zgornje košare. Močno umazane posode v spodnji košari so izpostavljene višjemu tlaku vode, medtem ko so rahlo umazani občutljivi predmeti, kot je steklovina, vzdrževani pod nižjim pritiskom. Inovativni brez krtačni enosmerni motor omogoča uporabo aktivne tehnologije pranja.

Zaščita pred izlitjem vode - Overflow

Posebna zaščita, ki nadzoruje nivo vode. Ko je normalen nivo presežen sistem zapre dovod vode in voda se začne črpati iz stroja.

Zaščita pred izlitjem vode - Aquastop zaščita

V primeru izlitja vode, poseben sistem AquaStop v pomivalnih strojih znamke Beko, zapre dovajanje vode v pomivalni stroj in na ta način prepreči nadaljnje zalivanje površine z vodo.

Program za najhitrejšo čistočo

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+ ponuja do kar 3-krat hitrejše delovanje in pomivanje vaše posode. To vam lahko prihrani vse do 70 % vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov.

Pametna naprava, ki si zapomni

Inovativni senzorji v notranjosti pomivalnega stroja samodejno prepoznajo katero vrsto detergenta uporabljate in prilagodijo nastavitve za doseganje najboljših rezultatov sušenja, ki prinašajo bleščeče rezultate. Vse to je možno zaradi inovativnega programa Beko Auto tablet. Od zdaj naprej ni več pomembno katero vrsto čistilnega sredstva uporabljate, saj bo vaš pametni pomivalni stroj vedno zagnal detergentu ustrezen program.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
VRSTA POMIVALNEGA STROJAPROSTOSTOJEČI
ENERGIJSKI RAZREDA+
UČINEK POMIVANJAA
UČINEK SUŠENJAA
ŠTEVILO PROGRAMOV6
GLOBINA60 CM
ŠTEVILO POGRINJKOV14
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV3080 L
ŠIRINA59,8 CM
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV299 KWH
GLASNOST DO48 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR6
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP
ZAMIK VKLOPADA
GARANCIJA2 LETI
INVERTER MOTORDA
VIŠINA85 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit