POMIVALNI STROJ BOSCH SMS 46KI01E

POMIVALNI STROJ BOSCH SMS 46KI01E

Šifra izdelka:
2793937
Ocena:
40% of 100
Prostostoječi pomivalni stroj Bosch se ponaša z visokim energijskim razredom A++ ter zmogljivostjo čiščenja 13 standardnih pogrinjkov. Na voljo je več programov pomivanja. Ponaša pa se z odličnim varnostnim sistemom ter učinkovitim avto programom, ki poskrbi za nižjo porabo električne energije in vode na letni ravni. Stroj ima ... preberi več
469,00 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
 • Brezplačna dostava
 • Brezplačno vračilo v 30 dneh
 • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
POMIVALNI STROJ BOSCH SMS 46KI01E
469,00 €

Podrobnejši opis

Prostostoječi pomivalni stroj Bosch se ponaša z visokim energijskim razredom A++ ter zmogljivostjo čiščenja 13 standardnih pogrinjkov. Na voljo je več programov pomivanja. Ponaša pa se z odličnim varnostnim sistemom ter učinkovitim avto programom, ki poskrbi za nižjo porabo električne energije in vode na letni ravni. Stroj ima zaslon za prikaz preostalega časa in standardnih informacij ter uporabniku zagotavlja 100 % doživljenjsko garancijo pred izlivom vode. Za enostavno upravljanje pomivalnega stroja poskrbi elektronsko upravljanje.

 • Prijetno tih aparat pri 46 dB.
 • Program za nežno pomivanje in sušenje stekla. .
 • Dodatna funkcija za temeljito sušenje posode.

Izpiranje pri višjih temperaturah za največjo higiensko učinkovitost

Zmogljivi pomivalni stroj Bosch ima odlično funkcijo HygienePlus, ki uporabniku zagotavlja največjo raven antibakterijske čistoče in higiene. Opcijo je možno izbrati pri različnih funkcijah delovanja. Za najboljše rezultate tako poskrbi učinek višje temperature, ki med izpiranjem za približno 10 minut doseže tudi do 70 stopinj C.

Zaščita kozarcev za nežno nego stekla in občutljivega porcelana

Boschevi pomivalni stroji proti mehki vodi, ki na kozarcih povzroča vidne sledove korozije, uravnavajoprimerno trdost vode. To je možno z moderno tehnologijo zaščite kozarcev, ki zagotavlja najvišjo nego občutljivim materialom.

Trikrat hitrejše izpiranje z optimalnimi rezultati čiščenja in sušenja

S funkcijo VarioSpeed Plus poskrbite, da bo posoda, tudi pri polni naloženosti stroja, popolnoma pomita in posušena v najkrajšem možnem času. Čas izpiranja se ob pritisku gumba skrajša do 66 %, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja. 

Popolni rezultati čiščenja, za katere ne gre v nič niti kapljica vode

AquaSensor v notranjosti pomivalnega stroja odlikujejo svetlobni žarki, ki uravnavajo izpiranje posode. Ta samodejno zazna stopnjo umazanosti ter tej prilagodi uporabo in količino vode. Na ta način deluje bolj zmogljivo in učinkoviteje. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Zmogljiv, trajen, tih in učinkovit motor

Visoko zmogljiv EcoSilence DriveTM motor v Boschevih pomivalnih strojih odlikujejo izredno tihodelovanje ter vrhunski rezultati. Motor deluje brez krtačk ter s samodejnim delovanjem poskrbi tudi za povečano učinkovitost čiščenja.

Manj vode in manj energije za večjo učinkovitost delovanja

ActiveWater inovativna tehnologija izpiranja vode maksimalno poveča učinkovitost in aktivira okolju prijazno izpiranje, ki zagotavlja odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Prihranite pri vodi in elektriki

Senzor napolnjenosti prek vrtljivega tipala zazna količino posode in tako prilagodi svoje delovanje. Samodejno zazna težo posode, kar vpliva na boljše delovanje in večjo zmogljivost. Tako vam v primeru pomivanja manjšega obsega posode samodejno prihrani tako količino vode kot elektrike, saj le-to prilagodi glede na napolnjenost stroja in tako deluje energetsko učinkoviteje.

Visok lesk vaših kristalnih kozarcev

Da bodo vaši stekleni in kristalni kozarci zasvetili karseda blešče poskrbi Program Glass 40 °C, ki zagotavlja optimalno sušenje ter nežno pomivanje. Z nižjo temperaturo ter daljšim časom sušenja doseže učinek prek prilagajanja temperature sredstva za izpiranje. Bleščeči kozarci in sušenje brez ostankov so jasen dokaz za izjemno in nežno čiščenje.

Želeno uro za zagon programa enostavno določite vnaprej

Uporabniku prilagojena funkcija omogoča, da nastavite zakasnitev vklopa. Tako lahko za prav vsak program posebej določate želeno uro zagona. Naj bo to v službi ali med obveznostmi, s funkcijo zakasnitve vklopa lahko priročno upravljate vaš aparat Bosch in tako zagotavljate nemotenodelovanje

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABOSCH
VRSTA POMIVALNEGA STROJAPROSTOSTOJEČI
UČINEK POMIVANJAA
UČINEK SUŠENJAA
ŠTEVILO POGRINJKOV13
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2660 L
ENERGIJSKI RAZREDA++
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV262 KWH
GLASNOST DO46 DB
GARANCIJA2 LETI
ŠTEVILO TEMPERATUR5
ZAMIK VKLOPADA
INVERTER MOTORDA
ŠIRINA60 CM
VIŠINA84,5 CM
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP Z GARANCIJO
GLOBINA60 CM
ŠIRINA POMIVALNEGA STROJA60 CM
ŠTEVILO PROGRAMOV6
BARVASREBRNA
POVEZLJIVOST WI-FINE
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Mnenja kupcev
 1. Mnenje o pomivalnem stroju
  Ocena izdelka
  40%
  Na vpogled zelo lep..
  Sem pa nekoliko manj navdušena pri sami uporabi... Ima veliko pomanjkljivosti...to je...
  Brez košare za pribor..,
  Brez lijaka za nasip šoli,
  Brez zvočnega signala , ko je pranje koncano

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit