POMIVALNI STROJ CANDY CDPMN 4S620PW BRAVA

POMIVALNI STROJ CANDY CDPMN 4S620PW BRAVA

Šifra izdelka:
3058830
Candy prostostoječi pomivalni stroj CDPMN 4S 620 PW v beli barvi z zmogljivostjo 16 pogrinjkov v A+++ -10% energijskem razredu ter glasnostjo 41 decibelov in zaslonom na dotik. Poleg 12 različnih programov, ima pomivalni stroj tudi možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen ... preberi več
399,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
POMIVALNI STROJ CANDY CDPMN 4S620PW BRAVA
399,90 €

Podrobnejši opis

Candy prostostoječi pomivalni stroj CDPMN 4S 620 PW v beli barvi z zmogljivostjo 16 pogrinjkov v A+++ -10% energijskem razredu ter glasnostjo 41 decibelov in zaslonom na dotik. Poleg 12 različnih programov, ima pomivalni stroj tudi možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen z opcijo za samodejno odpiranje vrat (10cm) po koncu programa, za varnost pred izlitjem vode skrbi zaščita Aquaprotect, posebnost pa sta še t.i. ?Zoom? program, ki posodo opere in posuši v 39 min, ter opcija dodajanja posode v pomivalni stroj še 30 min po začetku cikla.

Aquaprotect ? dovodna cev z varovalom Dovodna cev je dvojna, tako da v primeru poka notranje cevi ne pride do poplave. Na začetku cevi je vgrajeno varovalo, ki v primeru poškodbe dovodne cevi mehansko zapre dovod vode in prepreči poplavo. V primeru, da se varovalo enkrat sproži, cev ni več uporabna in je potrebno kupiti novo. Pametna vrata Ta pomivalni stroj je opremljen z opcijo za samodejno odpiranje vrat, ki omogoča, da se po koncu pomivanja, ko temperatura v notranjosti pade pod 40?C, vrata samodejno odprejo. To omogoča naravno in učinkovito sušenje posode, ki zagotavlja prihranek energije in časa. Odprta vrata omogočajo kroženje zraka v notranjosti pomivalnega stroja in odpravijo tveganje za nastanek neprijetnega vonja, istočasno pa zagotavljajo najboljši učinek sušenja posode. Easy click Z Easy click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite pralni prostor tudi s polno polnitvijo. Maxi plate ? za velike krožnike V pomivalnem stroju lahko pomijete kar 8 velikih krožnikov premera 34,5 cm. Zahvaljujoč inovativnemu dizajnu, je XXL košara odlična rešitev za večje krožnike. Zamik vklopa Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. Zoom 39' program Raziskave na trgu so pokazale, da se uporabniki vedno večkrat odločajo za kratke programe pomivanja. Za vas smo dodali poseben Zoom program, ki vašo posodo opere in posuši v A razredu, kar v 39 minutah. Dodajanje posode Pomivalni stroj Candy ponuja možnost dodajanja umazane posode celo 30 min po tem, ko se je cikel pomivanja že začel, na način, ki je varen za vas in vaš pomivalni stroj. LED lučka opozarja, do kdaj še lahko dodate posodo, da bo le-ta do konca cikla učinkovito oprana. Smart Touch ? osebni asistent Candy vam predstavlja Smart Touch. To je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vašo posodo in vaš pomivalni stroj. Poleg klasičnega načina omogoča nov način upravljanja s pomivalnim strojem, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežete svoj pametni telefon z aparatom preko Wi-Fi sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pomivanja posode: o Nalaganje dodatnih programov; o Program po meri, s katerim še posebej poskrbite za vašo izbrano posodo; o Pametna skrb- pametno preverjanje delovanja stroja, samočistilni programi ter vodnik za odpravljanje težav.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACANDY
VRSTA POMIVALNEGA STROJAPROSTOSTOJEČI
UČINEK POMIVANJAA
UČINEK SUŠENJAA
ŠTEVILO POGRINJKOV16
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2880 L
ENERGIJSKI RAZREDA+++
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV219 KWH
GLASNOST DO43 DB
GARANCIJA2 LETI
ŠTEVILO TEMPERATUR5
ZAMIK VKLOPADA
INVERTER MOTORNE
ŠIRINA60 CM
VIŠINA82 CM
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP
GLOBINA60 CM
ŠIRINA POMIVALNEGA STROJA60 CM
ŠTEVILO PROGRAMOV12
POVEZLJIVOST WI-FIDA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit