Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
POMIVALNI STROJ GORENJE GS 65160 X

POMIVALNI STROJ GORENJE GS 65160 X

Šifra izdelka:
2652759
Prostostoječi pomivalni stroj Gorenje odlikuje možnost pomivanja do 16 pogrinjkov. V sam vrh ga uvršča avtoprogram, ki ne glede na stopnjo umazanije posodo očisti do popolnosti, temu pa pripomore tudi pet nivojev brizganja in tri brizgalne ročice. Enostavno upravljanje poteka na dotik, izbira med programi je vidna na LED zaslon ... preberi več
539,90 €
Na zalogi pri dobavitelju Izdelek vam lahko dostavimo v 32 dneh.

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
 • Brezplačna dostava
 • Brezplačno vračilo v 30 dneh
 • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi pri dobavitelju. Izdelek vam dostavimo v 32 dneh. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
POMIVALNI STROJ GORENJE GS 65160 X
539,90 €

Podrobnejši opis

Prostostoječi pomivalni stroj Gorenje odlikuje možnost pomivanja do 16 pogrinjkov. V sam vrh ga uvršča avtoprogram, ki ne glede na stopnjo umazanije posodo očisti do popolnosti, temu pa pripomore tudi pet nivojev brizganja in tri brizgalne ročice. Enostavno upravljanje poteka na dotik, izbira med programi je vidna na LED zaslonu, ki ga dopolnjuje svetlobni indikator in pokazatelj nastavitev z možnostjo zakasnitve začetka pomivanja. Kljub napredni tehnologiji in povišani moči delovanja, ta ne oddaja veliko hrupa. Dodatne funkcije poenostavijo upravljanje aparata in povečajo učinkovitost.

 • Energijski razred A+++.
 • Pomnjenje zadnjih nastavitev.
 • Popolni AquaStop.

Nič več čakanja na oprano posodo

Gorenje pomivalne stroje odlikuje sodobna tehnologija, ki je oblikovana za hiter tempo življenja. Kljub temu, da ima stroj hitri 20-minutni program, lahko le-tega skrajšate z vklopom funkcije SpeedWash in vaša posoda bo pomita kar v 15 minutah.

Samodejno odpiranje vrat

Napredna tehnologija poskrbi, da se po končanem programu pomivanja vrata stroja avtomatsko odprejo, vendar le toliko da odvečna para izhlapi. Dovod svežega zraka poskrbi, da se tudi plastična posoda popolnoma posuši s tem pa je zagotovljeno hitro sušenje in manjša poraba energije.

Prilagodljiv in funkcionalen

Vodilo linije SmartFlex je poenostaviti življenje in aparate prilagoditi vsakdanu uporabnika. Novo generacijo pomivalnih strojev Gorenje odlikujeta fleksibilnost in funkcionalnost. Uporabnike navdušujejo z obiljem funkcij, so dovolj fleksibilni za kakovostno opravljanje vseh nalog, hkrati pa se prilagodijo še vsaki vaši potrebi. Prosti čas namenite za pomembnejše stvari, umazano posodo pa prepustite Gorenje pomivalnim strojem.

Natančna razporeditev košar

Naj bo uporaba aparata preprosta, zato je vsak njegov detajl natančno zasnovan. Predvsem notranjost pomivalnega stroja in razporeditev košar. Te so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementiinprilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. 3-nivojski sistem prilagajanja košar poenostavi zlaganje večje posode in krožnikov. Poskrbljeno je tudi za jedilni pribor, da se med pomivanjem ne opraska in popolnoma posuši. Držalo za krožnike v spodnji košari se zlahka položi, s tem se ustvari več prostora za večje lonce.

Ker niti dve posodi nista enako umazani

Napredna senzorska tehnologija prilagaja program pomivanja posode in le to očisti do popolnosti ob optimizirani porabi energije in vode. Ne glede na to ali želite kozarce le na hitro sprati, kakovostno pomiti trdno zasušene ostanke na posodi iz nedeljskega kosila, pomiti krožnike vseh povabljencev zabave ali le dva pogrinjka od večerje. Za vse to poskrbi vaš novi kuhinjski pomočnik z enim samim programom pomivanja, ki se samodejno prilagaja.

Kad iz nerjavnega jekla je sinonim za kakovost

Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, njegova izjemna prednost pa se kaže v daljši življenjski dobi ter odpornosti na višje temperature. Zagotovljena je dolgoletna zanesljivost delovanja.

Brez skrbi zaradi izliva vode

Brez skrbi pomivalni stroj vključite tudi, ko greste od doma ali ponoči. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi stroja. Njena funkcionalnost je zagotovljena skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Nižja poraba energije s priklopom na topli vir vode

Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na toplo. S tem boste skrajšali trajanje programov in prihranili na porabi električne energije. Aparat je možno priključiti na vir vode do 70 °C, vendar priporočamo, da temperatura ne presega 55 °C, kar dosežete s pomočjo uporabe mešalnega ventila.

Samočistilni filter

Za ohranjanje prehodnosti in konstantno izpiranje ostankov hrane poskrbi samodejni sistem čiščenja filtra. Njegovo delovanje preprečuje morebitne težave ter nepravilnosti delovanja.

Programi pomivanja

 • Avtomatski program
 • Intenzivni program
 • Program ECO
 • Izpiranje
 • Hitri 20 minutni program

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
VRSTA POMIVALNEGA STROJAPROSTOSTOJEČI
VIŠINA84,8 CM
UČINEK POMIVANJAA
GLOBINA59,6 CM
UČINEK SUŠENJAA
ENERGIJSKI RAZREDA+++
ŠIRINA60 CM
ŠTEVILO POGRINJKOV16
LETNA PORABA VODE / 280 CIKLOV2660 L
LETNA PORABA EL.EN./280 CIKLOV245 KWH
GLASNOST DO45 DB
ŠTEVILO TEMPERATUR4
ZAMIK VKLOPADA
ŠTEVILO PROGRAMOV5
ZAŠČITA PRED IZLIVOM VODEAQUA STOP
BARVASREBRNA
INVERTER MOTORNE
GARANCIJA5 LET
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit