PRALNI STROJ BEKO WTV7712XW

PRALNI STROJ BEKO WTV7712XW

Pralni stroj Beko WTV7712XW je vrhunski pralni stroj z zmogljivostjo pranja 7 kg. Na voljo imate 15 programov, med drugimi 14-minutni hitri program, program Stain za odstranjevanje madežev, volno in športna oblačila. Programe lahko skrajšate tudi z dodatno funkcijo Fast+. Stroj ima boben iz nerjavečega jekla. Da bo boben vsele ... preberi več
359,99 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
PRALNI STROJ BEKO WTV7712XW
359,99 €

Podrobnejši opis

Pralni stroj Beko WTV7712XW je vrhunski pralni stroj z zmogljivostjo pranja 7 kg. Na voljo imate 15 programov, med drugimi 14-minutni hitri program, program Stain za odstranjevanje madežev, volno in športna oblačila. Programe lahko skrajšate tudi z dodatno funkcijo Fast+. Stroj ima boben iz nerjavečega jekla. Da bo boben vselej higienično čist poskrbi program DrumClean, za katerega priporočamo, da ga zaženete vsake 3 mesece.

Tehnologija Fast+? Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+? ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov. *Testirano v lastnem laboratoriju Tehnologija AquaWave? Skupaj z vašo najljubšo srajco ste verjetno doživeli že vse mogoče in vsakič, ko jo vržete v sušilni stroj, ste nekoliko zaskrbljeni. S tehnologijo Beko AquaWave? vam ni treba več skrbeti. S pomočjo posebnih lopatic in posebne oblike bobna, se znotraj bobna oblikuje gibanje, podobno valovanju, ki med sušenjem nežno premika oblačila, kar prinaša zelo temeljito sušenje. Tako bo vaša najljubša srajca lahko z vami preživela še kar nekaj dogodivščin. Tehnologija EcoGentle? S tehnologijo Beko EcoGentleTM lahko svoja oblačila sušite brez bojazni, da bodo barve zbledele ali da boste potratni z energijo. Z oznako energetske porabe A+++ -10 % vam tehnologija EcoGentleTM prihrani kar 73 % energije v primerjavi s kondenzacijskimi ali sušilnimi stroji, ki imajo energetsko oznako C. Sušenje pri nižjih temperaturah (60 °C s toplotno črpalko EcoGentleTM namesto 110 °C z AV kondenzatorjem) je do vaših oblačil precej bolj nežno. Če bi vaša oblačila lahko govorila, smo prepričani, da bi se vam zahvalila za vašo nežno in skrbno nego. Tehnologija za odstranjevanje madežev ? StainExpert? Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo ?StainExpert??, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže. Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
ENERGIJSKI RAZREDD
ŠIRINA60 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA7 KG
VRSTA PRALNEGA STROJAPOLNJENJE SPREDAJ
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJEB
PORABA EL. ENERGIJE 100 CIKLOV69 KWH
VIŠINA84 CM
PORABA VODE NA CIKEL41 L
HITROST OŽEMANJA DO1400 O/MIN
INVERTER MOTORDA
GARANCIJA2 LETI
ZAMIK VKLOPADA
POVEZLJIVOST WI-FINE
RAZRED EMISIJE HRUPAA
PARNA TEHNOLOGIJANE
EMISIJA HRUPA - OŽEMANJE72 DB
GLOBINA DO 50 CMNE
TRAJANJE PROGRAMA ECO 40-603:27 H : MIN
PRIMEREN ZA ALERGIKENE
AQUASTOP TEHNOLOGIJANE
GLOBINA55 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit