PRALNI STROJ CANDY BWM 148PH7/1-S BIANCA

PRALNI STROJ CANDY BWM 148PH7/1-S BIANCA

Šifra izdelka:
2844063
Ocena:
20% of 100
Priznana blagovna znamka Candy ponuja nov pameten in varčen pralni stroj z novim načinom upravljanja. Omogoča 9 različnih programov pranja ter izredno visoko zmogljivost zaradi kakovostnega inverter motorja. Pralni stroj se uvršča v izjemno visok energijski razred A+++ in se ponaša z interaktivnim glasovnim asistentom. Med drug ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 359,92 € Redna: 449,90 € Prihranek: 89,98 €
Cena velja od 16.9. do 12.11.2020 oziroma do prodaje zalog.
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
PRALNI STROJ CANDY BWM 148PH7/1-S BIANCA
359,92 €

Podrobnejši opis

Priznana blagovna znamka Candy ponuja nov pameten in varčen pralni stroj z novim načinom upravljanja. Omogoča 9 različnih programov pranja ter izredno visoko zmogljivost zaradi kakovostnega inverter motorja. Pralni stroj se uvršča v izjemno visok energijski razred A+++ in se ponaša z interaktivnim glasovnim asistentom. Med drugim pralni stroj odlikujejo materiali visoke kakovosti ter moderno upravljanje, ki uporabniku olajša vsakodnevno izkušnjo s strojem.

 • 70 % varčnejši od razreda A.
 • Upravljanje z zaslonom na dotik.
 • Glasovni asistent za pomoč.

Peri enostavno - peri zabavno s tehnologijo Candy Smart

Candy predstavlja napredno aplikacijo Simply Fi, ki omogoča opravljanje pralnega stroja kar preko pametnega telefona. Aplikacijo Candy simply-Fi App preprosto naložite na telefon, ga povežete s svojim strojem preko NFC povezave, tako da pridržite telefon ob aparatu in že so vam na voljo številne dodatne funkcije za upravljanje vašega pralnega stroja.

S pomočjo pametnega telefona bo izbira najustreznejšega programa za izbrano vrsto perila več kot enostavna. Poleg tega omogoča tudi vnaprejšnje načrtovanje pranja, določanje časa za začetek oz. konec pranja. Aplikacija na telefonu ponuja statistiko nad programi, ki so v vašem gospodinjstvu največkrat v uporabi, pri tem pa pomaga še pri optimiziranju vaših pralnih navad. Zaradi neprestanega nadzora, ki ga ima aplikacija Simply Fi nad delovanjem glavnih sestavnih delov pralnega stroja, boste v primeru nepravilnosti in napak takoj obveščeni.

Inovativne tehnologije za izjemne rezultate pranja

Smart Ring

Bianca omogoča, da programe pranja in priljubljene možnosti poiščete v svojem jeziku in z dotikom prsta. Gumb ima zaslon na dotik, po katerem boste zlahka drseli, velike črke in ikone pa uporabo in berljivost še olajšajo. Edinstveni zaslon Smart Ring omogoča, da združite osem programov, ki jih najpogosteje uporabljate, s štirimi najuporabnejšimi možnostmi in tako dobite širok razpon rešitev.

Funkcija Zoom

S funkcijo Zoom lahko Bianca v manj kot eni uri doseže najboljše rezultate pranja vseh vrst tkanin pri vsakem programu.

Mix Power Jet+

Ko vklopite funkcijo Zoom, ekskluzivni sistem Mix Power Jet+ pralno sredstvo pod pritiskom vbrizga neposredno v tkanino in skupaj z zmogljivejšim grelcem ter najnovejšo elektroniko zagotovi najboljše rezultate pranja v kratkem času.

Detektor zaznavanja teže perila

Napredna tehnologija ima detektor, ki v prvih minutah pranja stehta dejansko količino perila v bobnu. Na osnovi tega podatka določi točen čas pranja ter tako prilagodi čas do konca programa. Strah o veliki zmogljivosti je tako odveč. Porabil bo le toliko vode in energije kolikor perila boste dali vanj.

Nastavitev stopnje umazanosti perila

Pralni stroj ima možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi prihranek pri energiji. S pomočjo te možnosti lahko izbirate med tremi intenzivnostmi pranja glede na to kakšno perilo perete. Možnost je na voljo samo pri nekaterih programih.

Uporabniška izkušnja, kot je še ni bilo

Talking Bianca

Poleg klasičnega upravljanja ima pralni stroj nov način dodatnega upravljanja na daljavo s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija preko WiFi povezave. Aplikacija omogoča, da stroj upravljate tako, da se z njim pogovarjate. To je sicer možno v angleškem, italijanskem, francoskem ter španskem jeziku. Prosite Bianco, naj zažene program: zagnala ga bo in vas opozorila, ko bo zaključen. Prosite Bianco za nasvet glede pranja in ponudila vam bo najboljšo rešitev. Vprašajte jo, kako odstraniti specifičen madež in svetovala vam bo. Vaš novi pralni stroj razume vaše potrebe, vas popravi, če se kdaj zmotite, in vas dan za dnem spoznava ter vam postreže s pravimi odgovori.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACANDY
VRSTA PRALNEGA STROJAPOLNJENJE SPREDAJ
ZMOGLJIVOST PRANJA8 KG
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
HITROST OŽEMANJA DO1400 O/MIN
ŠIRINA60 CM
AQUASTOP TEHNOLOGIJANE
PARNA TEHNOLOGIJADA
INVERTER MOTORDA
PRIMEREN ZA ALERGIKEDA
POVEZLJIVOST WI-FIDA
ZAMIK VKLOPADA
GLOBINA52 CM
VIŠINA85 CM
GLOBINA DO 50 CMNE
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV9850 L
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV118 KWH
BARVABELA
GARANCIJA2 LETI
ENERGIJSKI RAZREDA+++
UČINEK OŽEMANJAA
GLASNOST PRANJA51 DB
GLASNOST OŽEMANJA77 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Mnenja kupcev
 1. mnenje
  Ocena izdelka
  20%
  Ne priporočam. Vrata stroja so majava, predal za prašek se ne zapira (ne naredi klik ob zaprtju, ga mimogrede odpreš), vrtljivi gumb je ves majav, bolj samo za lepo videt. Lahko da dela odlično, ampak kar se tiče ohišja je zelo slabo.

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit