PRALNI STROJ GORENJE WEI74SBDS

PRALNI STROJ GORENJE WEI74SBDS

Pralni stroj s kapaciteto pranja 7 kg in globine 46,5cm. Samočistilni program SterilTub. LED prikazovalnik. SteamTech. Boben WaveActive. ExtraHygiene. Funkcija SuperHygiene.
399,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Odprema v 24 urah
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
PRALNI STROJ GORENJE WEI74SBDS
399,90 €

Podrobnejši opis

Pralni stroj s kapaciteto pranja 7 kg in globine 46,5cm. Samočistilni program SterilTub. LED prikazovalnik. SteamTech. Boben WaveActive. ExtraHygiene. Funkcija SuperHygiene.

Pranje s pralnim praškom pri nižjih temperaturah lahko vodi do idealnih pogojev za razvoj bakterij, kar lahko povzroči neprijeten vonj vašega perila. SterilTub odstrani morebitne bakterije v notranjosti stroja in zagotovi, da je perilo vedno sveže. SteamTech Pozabite na mehčalec! Dodatna obdelava s paro na koncu izbranega programa bistveno zmanjša gube, vonje in bakterije. Vaša oblačila so popolnoma čista, manj zmečkana in mehkejša. Parni program ExtraHygiene Iz oblačil odstrani do 99,9% bakterij*. Parni program pranja ExtraHygiene s pomočjo pare in visoke temperature pranja iz perila odstrani do 99,9% bakterij in plesni. Oblačila bodo brezhibno čista, istočasno pa tudi notranjost stroja čista, brez mikrobov in brez neprijetnega vonja. Nekateri modeli pralnih strojev so opremljeni z edinstveno funkcijo SuperHygiene, ki omogoča dodajanje sredstva za dezinfekcijo v posebno posodico v prekatu za predpranje v dozirniku za detergent. Dezinfekcija perila poteka tudi pri nizkih temperaturah in je primerno tudi za občutljiva oblačila, ki jih perete z energijsko varčnimi programi. S kombinacijo sredstva za dezinfekcijo in izbranega programa pranja bo perilo čisto in higiensko neoporečno. Uporaba funkcije SuperHygiene: Dozirati sredstvo za dezinfekcijo. Izbrati program pranja (ExtraHygiene+, Bombaž 30-90, Mix 30-40, Kratki 20?/40?, Spiranje (Rinse&Soft) Pritisniti tipko SuperHygiene. Doziranje dezinfekcijskega sredstva naj bo v skladu s priporočili proizvajalca dezinfekcijskega sredstva. Za uporabo so primerna samo sredstva za oblačila. Program pranja s to funkcijo traja dlje kot običajni program pranja, približno 30 minut). V primeru doziranja praškastega pralnega sredstva v prekat za predpranje/SuperHygiene, je potrebno vstavek za doziranje dezinfekcijskega sredstva, odstraniti.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGORENJE
ZMOGLJIVOST PRANJA7 KG
VRSTA PRALNEGA STROJAPOLNJENJE SPREDAJ
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJEB
ŠIRINA60 CM
PORABA EL. ENERGIJE 100 CIKLOV52 KWH
PORABA VODE NA CIKEL39 L
HITROST OŽEMANJA DO1400 O/MIN
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
INVERTER MOTORDA
POVEZLJIVOST WI-FINE
ZAMIK VKLOPADA
ENERGIJSKI RAZREDB
PARNA TEHNOLOGIJADA
RAZRED EMISIJE HRUPAB
EMISIJA HRUPA - OŽEMANJE76 DB
GLOBINA DO 50 CMDA
TRAJANJE PROGRAMA ECO 40-603:10 H : MIN
PRIMEREN ZA ALERGIKENE
AQUASTOP TEHNOLOGIJANE
VIŠINA85 CM
GARANCIJA2+3 LETA
GLOBINA46,5 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit