PRALNO-SUŠILNI STROJ BEKO HTV8736XSHT HYGIENE SHIELD

PRALNO-SUŠILNI STROJ BEKO HTV8736XSHT HYGIENE SHIELD

Pralno-sušilni stroj Beko HTV8736XSHT spada v produktno družino HygieneShield in ga zato odlikuje sposobnost, da lahko uniči do kar 99 % bakterij in virusov. Za dezinfekcijo perila poskrbi najnovejša tehnologija kroženja toplega zraka, HygieneTherapy. Njena skrivnostna moč leži v pametnem algoritmu, dodatnim grelnim kanalom in ... preberi več
599,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
PRALNO-SUŠILNI STROJ BEKO HTV8736XSHT HYGIENE SHIELD
599,90 €

Podrobnejši opis

Pralno-sušilni stroj Beko HTV8736XSHT spada v produktno družino HygieneShield in ga zato odlikuje sposobnost, da lahko uniči do kar 99 % bakterij in virusov. Za dezinfekcijo perila poskrbi najnovejša tehnologija kroženja toplega zraka, HygieneTherapy. Njena skrivnostna moč leži v pametnem algoritmu, dodatnim grelnim kanalom in posebnim sistemom ventilatorjev, ki zagotovijo, da se boben popolnoma napolni z vročim zrakom, tako pa je perilo lahko temeljito oprano tudi ob manjši porabi vode.

HygieneShield Premagajte bakterije in viruse! HygieneShield je družina izdelkov, ki se odlikujejo po sposobnosti uničenja do kar 99 % bakterij in virusov! Med izdelke HygieneShield spadajo sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki in pečice. Pri pralno-sušilnih strojih razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča inovativna tehnologija HygieneTherapy. Ta uporablja dodatni grelec in puhalnik, ob tem pa tudi pametno zasnovan algoritem, ki perilo lahko razkuži popolnoma brez uporabe vode. Sprejmite moč termalnih vrelcev in visoke temperature, zaživite sproščeno! Program Hygiene+ Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov. Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov! Tehnologija SteamCure Lažje odstranjevanje madežev. Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala. Funkcija Fast+ Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj. Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite. Aplikacija HomeWhiz Pametni dom na vaši dlani. Kaj porečete na medsebojno povezanost in prilagajanje nape in kuhalne plošče? Pa na njuno nadziranje in upravljanje prek telefona? Ne, to ni le pravljica ? je resničnost Beko pametnega doma. Kuhinjski elementi so med seboj povezani z Bluetooth tehnologijo in WiFi omrežjem, prav tako pa tudi z vašim telefonom, kjer njihovo delovanje spremljate z aplikacijo HomeWhiz. Prek telefona lahko od sedaj naprej prilagajate stopnjo osvetlitve nape in njeno hitrost delovanja ter spremljate raven nasičenosti filtra. Prav tako lahko izberete samodejni način, pri katerem se jakost delovanja nape sama prilagaja jakosti delovanja kuhalne plošče. Prihranite čas in se povežite!

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABEKO
ŠIRINA60 CM
GLOBINA59 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA8 KG
ZMOGLJIVOST CELOTNI CIKEL5.0 KG
GARANCIJA2 LETI
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJEB
ENERG. RAZRED CELOTNI CIKELD
ENERGIJSKI RAZRED CIKEL PRANJAC
VIŠINA84 CM
POVEZLJIVOST WI-FIDA
PORABA ENERGIJE CELOTNI CIKEL264 KWH/100 CIKLOV
PORABA ENERGIJE CIKEL PRANJA62 KWH/100 CIKLOV
HITROST OŽEMANJA DO1400 O/MIN
INVERTER MOTORDA
ZAMIK VKLOPADA
TRAJANJE PROG. CELOTNI CIKEL7:55 H : MIN
TRAJANJE PROGRAMA CIKEL PRANJA3:38 H : MIN
RAZRED EMISIJE HRUPAB
EMISIJA HRUPA CIKL OŽEMANJA76 DB
PORABA VODE CELOTNI CIKEL53 L
GLOBINA DO 50 CMNE
PORABA VODE CIKEL PRANJA40 L
PRIMEREN ZA ALERGIKEDA
AQUASTOP TEHNOLOGIJANE
NAČIN POLNJENJAPOLNJENJE SPREDAJ
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit