PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY ROW41494DWMCE-S

PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY ROW41494DWMCE-S

Visoko zmogljiv pralno sušilni stroj Candy RapidO ROW41494DWMCE-S omogoča pranje in sušenje večjih količin perila, njegova zmogljivost pranja je 14kg, zmogljivost sušenja pa 9kg. Na voljo ima 14 programov pranja, od tega je kar 7 hitrih in 3 programe sušenja. Programom pranja lahko dodate funkcijo pare, ki osveži perilo, odstra ... preberi več
599,90 €
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
PRALNO-SUŠILNI STROJ CANDY ROW41494DWMCE-S
599,90 €

Podrobnejši opis

Visoko zmogljiv pralno sušilni stroj Candy RapidO ROW41494DWMCE-S omogoča pranje in sušenje večjih količin perila, njegova zmogljivost pranja je 14kg, zmogljivost sušenja pa 9kg. Na voljo ima 14 programov pranja, od tega je kar 7 hitrih in 3 programe sušenja. Programom pranja lahko dodate funkcijo pare, ki osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje.

. Pralno sušilni stroj se ponaša z novim inverter motorjem, ki zagotavlja visok izkoristek električne energije, večjo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo ter poskrbi za tišje delovanje. MPS sistem omogoča boljši učinek pranja pri nižjih temperaturah, upravljanje pa je z vrtečim gumbom Smart ring še enostavnejše. Višja in večja vrata omogočajo lažje polnjenje in praznjenje stroja, zaslon pod kotom pa zagotavlja lažje branje besedila v vašem jeziku stoje, brez sklanjana. Posebnost je tudi funkcija Slikaj in operi, s katero lahko s pametnim telefonom slikate kup perila, stroj pa sam izbere najprimernejši program pranja. IZJEMNO UDOBJE ZARADI VIŠJE IN VEČJE ODPRTINE VRAT Višja in večja vrata, ter inovativna ergonomska oblika zaslona omogočajo udobno upravljanje brez sklanjanja. Polnjenje, praznjenje in upravljanje stroja še nikoli ni bilo tako lahko in preprosto. VSAKODNEVNO PRANJE ŠE NIKOLI NI BILO TAKO HITRO Z ekskluzivno funkcijo Slikaj in Operi v aplikaciji Candy simply-Fi lahko odkrijete, kateri program je najboljši za vaše perilo ? in to kar prek pametnega telefona! Preprosto fotografirajte kup mešanega perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezni najhitrejši program. Funkcija poleg tega samodejno nastavi pravo temperaturo in hitrost ožemanja.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACANDY
ŠIRINA60 CM
GLOBINA67 CM
ZMOGLJIVOST PRANJA14 KG
ZMOGLJIVOST CELOTNI CIKEL9 KG
GARANCIJA2 LETI
ENERGIJSKI RAZRED OŽEMANJEB
ENERG. RAZRED CELOTNI CIKELF
ENERGIJSKI RAZRED CIKEL PRANJAA
VIŠINA85 CM
POVEZLJIVOST WI-FIDA
PORABA ENERGIJE CELOTNI CIKEL586 KWH/100 CIKLOV
PORABA ENERGIJE CIKEL PRANJA56 KWH/100 CIKLOV
HITROST OŽEMANJA DO1400 O/MIN
INVERTER MOTORDA
ZAMIK VKLOPADA
TRAJANJE PROG. CELOTNI CIKEL0:00 H : MIN
TRAJANJE PROGRAMA CIKEL PRANJA4:00 H : MIN
RAZRED EMISIJE HRUPAC
EMISIJA HRUPA CIKL OŽEMANJA80 DB
PORABA VODE CELOTNI CIKEL114 L
GLOBINA DO 50 CMNE
PORABA VODE CIKEL PRANJA56 L
PRIMEREN ZA ALERGIKENE
AQUASTOP TEHNOLOGIJANE
NAČIN POLNJENJAPOLNJENJE SPREDAJ
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

INFORMACIJSKI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit