PROF. MIG/MAG VARILNIK ISKRA-VARJENJE MIG 400I S

PROF. MIG/MAG VARILNIK ISKRA-VARJENJE MIG 400I S

Industrijska inverterska varilna naprava za varjenje v zaščiti plina po postopku Mig ali Mag. Naprava je namenjena težkim industrijskim pogojem, kjer je potrebno dolgotrajno varjenje z visokimi varilnimi tokovi. Za varjenje je predviden zračno hlajen gorilnik. Mogoče je varjenje vseh vrst kovin ob tem, da napravo, varilno žico ... preberi več
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup izdelka na spletu ni možen. Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
PROF. MIG/MAG VARILNIK ISKRA-VARJENJE MIG 400I S

Podrobnejši opis

Industrijska inverterska varilna naprava za varjenje v zaščiti plina po postopku Mig ali Mag. Naprava je namenjena težkim industrijskim pogojem, kjer je potrebno dolgotrajno varjenje z visokimi varilnimi tokovi. Za varjenje je predviden zračno hlajen gorilnik. Mogoče je varjenje vseh vrst kovin ob tem, da napravo, varilno žico in zaščitni plin priredimo materialu, ki ga želimo variti.Naprava MIG 400i S je praktična, ker ob majhni teži omogoča široke možnosti uporabe. 4 - kolesni pogon žice deluje zansljivo tudi pri varjenju aluminijaste žice.

  • Natančno nastavljivi parametri.
  • Zanesljiv 4-kolesni pogon žice.
  • Odlično varjenje s CO2.

"MIG 400iS je industrijska varilna naprava za varjenje po postopku Mig ali Mag, to je v zaščiti mešanice argon/CO2 ali čistega CO2. Varimo lahko običajna konstrukcijska jekla, nerjavna jekla ali aluminij in njegove zlitine. Za vsako vrsto materiala moramo napravo prirediti: Vodilni vložek v gorilniku, pogonska kolesca, zaščitni plin in ustrezna varilna žica. Zaradi dolgega poveznega paketa in gorilnika, lahko varimo 8m levo in 8m desno. Če to ni dovolj, lahko kupec posebej naroči povezni paket dolžine 10m ali 15m. Inverterska tehnika omogoče zelo natančno nastavitev varilnih parametrov. Tehnični podatki: Priključna napetost: 3x400 V Varovalke: 25 A Varilni tok: 40 - 400 A Obremenilni količnik: 40% pri 400 A 60% pri 350 A Dimenzije (Š x V x D): 420 x 1100 x 980 mm Teža: 80 kg"

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAISKRA-VARJENJE
TIP VARJENJAMIG/MAG
VRSTA ELEKTRIČNEGA APARATAINVERTERSKI
PRIKLJUČNA NAPETOST3X400 V
JAKOST VAROVALKE25 A
OBMOČJE VARILNEGA TOKA OD - DO40-400 A
OBREMENILNI KOLIČNIK40% PRI 400
TEŽA89 KG
HLAJENJE GORILNIKAW
PREMER VARILNE ŽICE1,6 MM
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit