PVC ROBNIK AMI PLASTIČNI ROBNIK AMI125-4-25

PVC ROBNIK AMI PLASTIČNI ROBNIK AMI125-4-25

Dolžina: 25m, Višina: 125mm Debelina: 4mm Barva: črna Hitra in poceni rešitev za ločevanje različnih površin na vašem vrtu, kot so trava, kamnite površine, okrasno lubje? Izdelano iz okolju prijaznega UV stabilnega recikliranega PET materiala, odpornega od -25°C do +60°C in življensko dobo najmanj 30let, če je nameščen v zemljo ... preberi več
87,99 € / kos
Na zalogi pri dobavitelju Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Nakup v trgovskem centru možen po naročilu.
PVC ROBNIK AMI PLASTIČNI ROBNIK AMI125-4-25
87,99 €

Podrobnejši opis

Dolžina: 25m, Višina: 125mm Debelina: 4mm Barva: črna Hitra in poceni rešitev za ločevanje različnih površin na vašem vrtu, kot so trava, kamnite površine, okrasno lubje? Izdelano iz okolju prijaznega UV stabilnega recikliranega PET materiala, odpornega od -25°C do +60°C in življensko dobo najmanj 30let, če je nameščen v zemljo, kateri omogoča veliko prožnost v kombinaciji z zadostno togostjo, preprečuje zlom ali razpoke in enostavno oblikovanje v želeno obliko. Robnik preprečuje prodiranje trave in loči dve površini.

Dolžina: 25m, Višina: 125mm Debelina: 4mm Barva: črna Hitra in poceni rešitev za ločevanje različnih površin na vašem vrtu, kot so trava, kamnite površine, okrasno lubje? Izdelano iz okolju prijaznega UV stabilnega recikliranega PET materiala, odpornega od -25°C do +60°C in življensko dobo najmanj 30let, če je nameščen v zemljo, kateri omogoča veliko prožnost v kombinaciji z zadostno togostjo, preprečuje zlom ali razpoke in enostavno oblikovanje v želeno obliko. Robnik preprečuje prodiranje trave in loči dve površini. Preko robnika lahko vozite z rotacijsko kosilnico. oceni rešitev za ločevanje različnih površin na vašem vrtu, kot so trava, kamnite površine, okrasno lubje...Lastnosti: zaobljen rob na vrhu preprečuje ureznine, fleksibilen, V vzdolžni ojačitveni kanali preprečujejo premikanje robnika. Nasvet za postavitev: 1. Odvijte robnik po celotni dolžini, na koncih obtežite, da ga izravnate. 2. Odstranite zemljo in izkopljite kanal. 3. Postavite robnik na nivo terena. 4. Robnik zasujte iz obeh strani in ga utrdite.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAMI
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit