S 1.4.2023 stopijo v veljajo novi Splošni pogoji za imetnike Merkujeve kartice zaupanja. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

RADIOURA BLAUPUNKT CR10ALU

Šifra izdelka: 3279479
Radioura Blaupunkt se ponaša z dvojno funkcijo budilke in dremeža. Vgrajen FM sprejemnik omogoča, da se prebudite ob poslušanju najljubše radijske postaje. Velik LCD zaslon prikazuje čas, temperaturo in stopnjo vlage v prostoru. Več informacij
Na zalogi pri dobavitelju

Ste našli boljšo ponudbo drugje?
Izenači ceno
45,99 €

MKZ kartica
Nakup izdelka se šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Še nimate kartice?
 • Opis

  Radioura Blaupunkt se ponaša z dvojno funkcijo budilke in dremeža. Vgrajen FM sprejemnik omogoča, da se prebudite ob poslušanju najljubše radijske postaje. Velik LCD zaslon prikazuje čas, temperaturo in stopnjo vlage v prostoru.

  Radio ura Blaupunkt CR10ALU
  Vstajanje zjutraj je lahko zelo prijetno! Zdaj lahko izberete med različnimi načini bujenja: zvočni signal, zvoki vaše najljubše radijske postaje, pritisk gumba za dremež vsakih pet minut ali vstajanje takoj po prvem zvonjenju?
  Model CR10ALU je kompaktna radijska budilka z velikim zaslonom, odeta v aluminijasto ohišje univerzalne oblike, ki bo zagotovo našla svoje mesto v vsakem bivalnem prostoru.
  Radijska budilka ima dvojno funkcijo alarma in dremeža (5-60 minut), zahvaljujoč kateri lahko mirno spite malo dlje, brez bojazni, da bi zamudili v šolo, službo ali na načrtovani sestanek. Zbudite se lahko ob zvočnem signalu ali izbrani radijski postaji, saj ima naprava vgrajen sprejemnik FM, s katerim lahko v pomnilnik shrani 10 radijskih postaj. Od vas je torej odvisno, kako se želite zbuditi.
  Z modelom CR10ALU lahko spremljate temperaturo in vlago v prostoru, da ugotovite, ali so razmere vašega vsakdanjega okolja optimalne.
  Tako ura kot informacije s senzorjev temperature in vlage so prikazane na velikem, lahko berljivem LCD zaslonu, kar omogoča odčitavanje trenutnega časa tudi z večje razdalje. Zaslon ima tudi funkcijo zatemnitve, nastavljivo glede na vaše želje.
  Radijsko budilko napaja priloženi 5 V napajalnik, hkrati pa vsebuje režo za baterijo, ki v primeru izpada električnega toka služi, da ohrani nastavitve ure in točen čas.
  Tehnične specifikacije:
  PLL FM radio z 10 prednastavljenimi postajami
  Ura z dvojnim alarmom in funkcijo dremeža (5-60 minut)
  Vgrajen senzor temperature in vlažnosti v prostoru
  Velik LCD zaslon
  Ohišje iz aluminija
  Zatemnjen zaslon.
  Alarm po radiu ali zvočniku
  Napajanje: DC 5V 1A
  Varnostno kopiranje pomnilnika: 1 x CR2032 (brez baterije)
  Mere: 194 (š) x 81 (v) x 48 (d) mm
  Teža: 0,21 kg

 • Tehnične podrobnosti

  Blagovna znamkaBLAUPUNKT
  TIP UREANALOGNA
  VRSTARADIOURA
  ŠTEVILO ALARMOV1
  REZERVNO 9V NAPAJANJENE
  CD PREDVAJALNIKNE
  GARANCIJA1 LETO
  RDSNE
 • Mnenja

  60%
  Ekran tudi na nastavitvi niske svetilnosti premocno sveti za spalnico. Sem na Amazonu narocil folijo, ki blokira 80% s etlobe in sedaj je svetloba ponoci znosna. Verjetno bom pa moral iskati folijo, ki blokira se vecji delez svetlobe.

Nasveti

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Kategorije izdelkov

Košarica

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja
Kopalnica
Gradnja in obnova
Vrt in okolica