RAZVLAŽILNIK ZRAKA ARDES DEUMI AR8D01

RAZVLAŽILNIK ZRAKA ARDES DEUMI AR8D01

Termoelektričen razvlažilec zraka, z nizko porabo. Deluje na osnovi principa celic Peltier in ne vsebuje plina. Razvlažuje do 220 ml/dan in ima 500ml rezervoarček za zbiranje vode. Zavzame malo prostora in je tako odlična rešitev za majhne prostore ali v primeru, da prostor ne potrebuje dosti ravzlaževanja. Ko naprave deluje je ... preberi več
49,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
RAZVLAŽILNIK ZRAKA ARDES DEUMI AR8D01
49,90 €

Podrobnejši opis

Termoelektričen razvlažilec zraka, z nizko porabo. Deluje na osnovi principa celic Peltier in ne vsebuje plina. Razvlažuje do 220 ml/dan in ima 500ml rezervoarček za zbiranje vode. Zavzame malo prostora in je tako odlična rešitev za majhne prostore ali v primeru, da prostor ne potrebuje dosti ravzlaževanja. Ko naprave deluje je kontrolna lučka modre barve. Ko se rezervoarček napolni kontrolna lučka zasveti rdeče in naprava preneha z razvlaževanjem.

  • Nizka poraba električne energije.

Peltier celica je v bistvu tanka plošča z različnimi komponentami. Če skozi njo spustimo električni tok se en del plošče ohladi, nasprotni pa segreje. V primeru mini razvlažilca se plošča ohladi in ohlajuje en element. Vetrnica prenaša zrak skozi napravo, in ko je zrak vlažen, se slednji v kontaktu z mrzlo ploščo kondenzira. Nastajajo kapljice vode, ki potem počasi padajo v rezervoar, ki se nahaja v napravi. Prednost tega izdelka v primerjavi z ostalimi razvlažilci je, da porabi zelo malo električne energije.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAARDES
ZMOŽNOST RAZVLAŽEVANJA0,22 L/24UR
PROSTORNINA POSODE500 ML
MOČ25 W
ŠIRINA160 MM
VIŠINA220 MM
GLOBINA130 MM
VRSTA RAZVLAŽILNIKA ZRAKAPRENOSNI
PRETOK ZRAKA DO/ M3/H
TEŽA1,4 KG
GARANCIJA2 LETI
GLASNOST DELOVANJA35 DB
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit