REZILO NOŽA ZA LEPENKO OLFA 18 MM 10 KOS ŠIROK BLACK LBB-10B

REZILO NOŽA ZA LEPENKO OLFA 18 MM 10 KOS ŠIROK BLACK LBB-10B

Rezila v excel-black kvaliteti so ostrejša in obstojnejša od navadnih rezil. Velikost 18x0,5 mm z 8 segmenti, ki jih je možno lomiti, kar vam omogoča zanesljivo uporabo in ostrino. Paket vključuje 10 rezil. Namenjeno je za rezanje industrijskih materialov kot so tesnila, plastične mase, papir, karton, gume, tekstil in podobne m ... preberi več
6,99 € / zavitek
Na zalogi Preračunavam datum dostave

zavitek
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
REZILO NOŽA ZA LEPENKO OLFA 18 MM 10 KOS ŠIROK BLACK LBB-10B
6,99 €

Podrobnejši opis

Rezila v excel-black kvaliteti so ostrejša in obstojnejša od navadnih rezil. Velikost 18x0,5 mm z 8 segmenti, ki jih je možno lomiti, kar vam omogoča zanesljivo uporabo in ostrino. Paket vključuje 10 rezil. Namenjeno je za rezanje industrijskih materialov kot so tesnila, plastične mase, papir, karton, gume, tekstil in podobne materiale.

  • Izredno ostra in obstojna rezila.

Vrhunska kvaliteta rezil OLFA je rezultat večstopenjskega proizvodnega procesa. Za izdelavo je uporabljeno le orodno jeklo najboljše kvalitete. Za vsa rezila OLFA smo prilagodili trdoto, kot ostrine, zmanjšane dimenzije, grobost brusa, hitrost brušenja itd. za vsak tip rezila. S tem smo zagotovili, da imajo rezila najboljše razmerje med visoko ostrino in najdaljšo življenjsko dobo glede na uporabo rezila.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOLFA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit