Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
ROBOTSKI SESALNIK IROBOT BRAAVA JET M6

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT BRAAVA JET M6

Šifra izdelka:
3065362
Nečistoča nima šans - krpe za mokro čiščenje so narejene iz t.i. ?wicking? vlaken, ki pomagajo raztopiti in odstraniti kuhinjsko maščobo, umazanijo* in lepljivo nesnago. Krpe za suho čiščenje z elektrostatičnimi vlakni poberejo smeti, prah in dlake hišnih ljubljenčkov. Natančno pršenje. Pokriva večjo površino. Oblikovan za učin ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 649,90 € Redna: 699,90 € Prihranek: 50,00 €
Cena velja od 1.4. do 30.6.2020 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
ROBOTSKI SESALNIK IROBOT BRAAVA JET M6
649,90 €

Podrobnejši opis

Nečistoča nima šans - krpe za mokro čiščenje so narejene iz t.i. ?wicking? vlaken, ki pomagajo raztopiti in odstraniti kuhinjsko maščobo, umazanijo* in lepljivo nesnago. Krpe za suho čiščenje z elektrostatičnimi vlakni poberejo smeti, prah in dlake hišnih ljubljenčkov. Natančno pršenje. Pokriva večjo površino. Oblikovan za učinkovitejše čiščenje po robovih. Upravljanje s pametnim telefonom.

  • Nečistoča nima šans.
  • Natančno pršenje.
  • Upravljanje s pametnim telefonom.

Robotski pomivalec Braava jet? m6 učinkovito očisti in obriše tla v domu. Uporabnik preprosto namesti želeno krpo ? bodisi za mokro ali suho čiščenje ? robotski pomivalec pa poskrbi za vse drugo. Podobno kot robot Roomba s9+ uporablja tudi robotski pomivalec Braava jet m6 navigacijo iAdapt? 3.0 s tehnologijo vSLAM? in pametnim mapiranjem Imprint?, s pomočjo katerih pridobi tloris doma, uporabniku pa omogoči izbiranje prostorov, ki jih želi očistiti, ter nastavitev urnika čiščenja. Začetek čiščenja z robotskim sesalnikom je mogoče sprožiti prek aplikacije iRobot HOME ali pa z gumbom CLEAN. Če je robot povezan s pametnima osebnima pomočnikoma Alexa ali Google Assistant, lahko uporabniki čiščenje sprožijo tudi z glasovnim ukazom. Glavne prednosti Roombe M6 Nečistoča nima šans Krpe za mokro čiščenje so narejene iz t.i. ?wicking? vlaken, ki pomagajo raztopiti in odstraniti kuhinjsko maščobo, umazanijo* in lepljivo nesnago. Krpe za suho čiščenje z elektrostatičnimi vlakni poberejo smeti, prah in dlake hišnih ljubljenčkov. *Testirano v načinu "čiščenje na mestu"(spot mode) Natančno pršenje Razpršilec z natančnim pršenjem razrahlja umazanijo in lepljivo nesnago, ne da bi pri tem pršil po pohištvu, preprogah ali stenah. Pokriva večjo površino Idealno za večsobna stanovanja in večje prostore. Pri čiščenju se pomika naprej in nazaj v učinkovitem vzorcu in pri tem uspešno krmari med pohištvom, preprogami in drugimi ovirami. Oblikovan za učinkovitejše čiščenje po robovih S svojo kvadratno obliko lažje počisti po kotih in vzdolž sten. Upravljanje s pametnim telefonom Z aplikacijo iRobot HOME lahko nastavite ali prilagodite urnik čiščenja ter izberete sobe, ki naj jih robot očisti.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIROBOT
VRSTA SESALNIKAROBOT
VRSTA SESANJAVODA
SMARTDA
VIŠINA/ CM
GARANCIJA2 LETI
DALJINSKI UPRAVLJALNIKNE
BARVABELA
NAVIDEZNI ZIDNE
MOŽNOST PROGRAMIRANJADA
PREMER/ CM
VIR NAPAJANJABATERIJA
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit