RODENTICID RATIMOR PLUS MEHKA VABA 300G PARAFINSKI BLOK

RODENTICID RATIMOR PLUS MEHKA VABA 300G PARAFINSKI BLOK

Edina res učinkovita rešitev pred vdorom glodavcev v naše domove je uporaba visoko kakovostnih rodenticidnih vab, ki glodavce privlačijo bolj kot jih njihova običajna prehrana. V Unichemu, ki je edini slovenski proizvajalec rodenticidov, bomo v letošnjem letu na trg lansirali dva nova izdelka, ki s svojima formulacijama predsta ... preberi več
8,79 € / kos
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
RODENTICID RATIMOR PLUS MEHKA VABA 300G PARAFINSKI BLOK
8,79 €

Podrobnejši opis

Edina res učinkovita rešitev pred vdorom glodavcev v naše domove je uporaba visoko kakovostnih rodenticidnih vab, ki glodavce privlačijo bolj kot jih njihova običajna prehrana. V Unichemu, ki je edini slovenski proizvajalec rodenticidov, bomo v letošnjem letu na trg lansirali dva nova izdelka, ki s svojima formulacijama predstavljata najbolj ješči in obstojni obliki rodenticidov.

Zaradi dodanih olj in maščob ostane sočna in privlačna še dolgo časa. Skrbno izbrane sestavine zagotavljajo, da se glodavci vabi ne morejo upreti. Dodani stabilizatorji preprečujejo oksidacijo. Izredno učinkovita tudi ko imajo glodavci na voljo dovolj naravne hrane. Zakasnjeno delovanje poveča učinkovitost, ker privabi še ostale glodavce. Vsebuje grenko odvračalno sredstvo, za odvračanje konzumacije s strani hišnih ljubljenčkov in/ali otrok.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKARATIMOR
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Opozorilo

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit