Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
SPLIT ENOJNA INVERTER TESLA TA35LLIL-1232IAW 3.5KW, NOT+ZUN. ENOTA

SPLIT ENOJNA INVERTER TESLA TA35LLIL-1232IAW 3.5KW, NOT+ZUN. ENOTA

Šifra izdelka:
2998548
Ocena:
100% of 100
LASTNOSTI: Funkcija za zaščito pred glivicami, samočiščenje, funkcija samodiagnoze, izboljšana zgornja plošča / pokrov, omarica za zaščito pred rjo, inteligentno odtaljevanje,Super tiha zasnova, varnostno stikalo, turbo delovanje, način mirovanja, indikacija napake, nizkotlačni pretok zraka, večkratna hitrost ventilatorja, sam ... preberi več
483,93 € / GRN
Na zalogi Preračunavam datum dostave

GRN
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
 • Brezplačna dostava
 • Brezplačno vračilo v 30 dneh
 • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
SPLIT ENOJNA INVERTER TESLA TA35LLIL-1232IAW 3.5KW, NOT+ZUN. ENOTA
483,93 €

Podrobnejši opis

LASTNOSTI: Funkcija za zaščito pred glivicami, samočiščenje, funkcija samodiagnoze, izboljšana zgornja plošča / pokrov, omarica za zaščito pred rjo, inteligentno odtaljevanje,Super tiha zasnova, varnostno stikalo, turbo delovanje, način mirovanja, indikacija napake, nizkotlačni pretok zraka, večkratna hitrost ventilatorja, samodejni ponovni zagon, časovnik, pralni filter, I FEEL funkcija

 • Vključen WI-FI modul.

I Feel funkcija - Inovativna in intuitivna kontrola klimatske naprave. Senzor, ki je vgrajen v daljinski upravljalec meri temperaturo in samodejno nastavi program delovanja na klimatski napravi. Ta posebna funkcija vam zagotavlja vzdrževanje optimalne sobne temperature. Anti-Fungus - Zaščita zdravja in udobja. Po končanem hlajenju ali razvlaževanju, klimatska naprava zažene funkcijo Anti-Fungus, da bi preprečila razvoja glivic in nevarnih bakterij z namenom vzdrževanja zdravega in udobnega okolja. Self-Cleaning - Superiorno samočiščenje. Ta funckija zažene 3 fazni proces: Med hlajenje kondenzirana voda nase vleče prah in prišice, nato se notranja enote suši z gretjem in na koncu ventilator odstranjuje preostalo vlago in na ta način ustvarja suho okolje, ki preprečuje razvoj bakterij. Self-Diagnostic - Samodejni nadzor in vzdrževanje. Klimatska naprava nadzoruje vse nepravilnosti pri delovanju in identificira potencialni nedelujoči del. Po končani operaciji, se na zaslonu izpiše koda napake, kar vam zagotavlja učinkovito vzdrževanje. Anti-Rust Cabinet - Vedno kot nova. Pocinkano jeklo in šest slojev antikorozivnega premaza omogočata, da zunanja enota klimatske naprave ostane kot nova, tudi po dolgi izpostavljenosti soncu in dežju. Turbo Mode - Sveže ali toplo v trenutku. Turbo funckija aktivira hitro hlanje ali gretje na način povečanja količine pretoka zraka, da bi se dosegla željena temperatura. Ta funckija vam lahko pričara odlične pogoje v izjemno kratkem času. Sleep Mode - Moderna tehnologija za miren spanec. Klimatska naprava samodejno poveča ali zmanjša temperaturo za 1 ° C v prvi uri ali dveh, nato pa ohranja konstantno . Na ta način simulira temperaturo človeškega telesa med spanjem, s čimer se prepreči pregrevanje ali čezmerno hlajenje ponoči. LED Hidden Display - Skriti zaslon za popoln videz. Zaslon naprave je spretno skrit v sprednji plošči in tako ohranja enostaven in eleganten videz, ki se prilega videzu klimatske naprave. Položaj LED zaslona je postavljen tako, da vam je osnovna informacija vedno dostopna, hkrati pa klimatski napravi daje dodaten čar. WiFi Function - Vedno na dosegu roke. Wi-Fi vam omogoča upravljanje klimatske naprave s pomočjo mobilnega telefona ali drugih pametnih naprav. Na ta način imate popoln nadzor in prilagodljivost brez uporabe daljinskega upravljalnika.

Možnost nakupa klime z montažo

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKATESLA
VRSTA NAPRAVEENOJNA INVERTERSKA
ZMOGLJIVOST HLAJENJA DO140 M3
PRETOK ZRAKA DO580 M3/H
TEŽA8,5/25 KG
NAJVEČJA MOČ HLAJENJA3,5 KW
NAJVEČJA MOČ GRETJA3,5 KW
SPOSOBNOST RAZVLAŽEVANJA1,2 L
GARANCIJA5 LET
NOTRANJA ENOTA (ŠXVXG)800X199X300 MM
ENERGIJSKI RAZRED (HLAJENJE)A++
ENERGIJSKI RAZRED (OGREVANJE)A+
ZUNANJA ENOTA (ŠXVXG)730X285X545 MM
SCOP KOEFICIENT4,07
SEER KOEFICIENT6,12
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Mnenja kupcev
 1. Odlična klima naprava
  Ocena izdelka
  100%
  Super klima. Energetski razred tudi odličen. Skratka klima, ki bi si jo želel imeti v našem domu. Upam, da bomo imeli srečo pri žrebanju, če pa ne, jo bomo pa kupili.

  Mnenje od

  Poslano

 2. sonja.kosenina@siol.net
  Ocena izdelka
  100%
  Prebrala sem celoten opis izdelka.Sedaj sem prepricana, da je to klima, ki jo zelim in moram imeti.Ima vse, kar dobra klima potrebuje za zadovoljnega kupca.

  Mnenje od

  Poslano

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit