ŠTEDILNIK NA DRVA NORDICA SOVRANA EVO 2.0 ANTRACIT ČRNA

ŠTEDILNIK NA DRVA NORDICA SOVRANA EVO 2.0 ANTRACIT ČRNA

Eleganten in učinkovit: To je 7,5 kW pečica Sovrana EVO 2.0 iz La Nordice. Peč na drva ima ploščo iz litega železa s snemljivimi obročki in predal za peko s prostornino 41 litrov. V vaši kuhinji pričarajte rustikalni pridih in v prihodnje prevzamete vse običajne funkcije kuhanja in pečenja z močjo lesnega ognja. Integrirani sis ... preberi več
Akcijska cena Akcijska cena 934,99 € Redna: 1.099,99 € Prihranek: 165,00 €
Cena velja od 18.3. do 16.9.2021 oziroma do prodaje zalog.
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
ŠTEDILNIK NA DRVA NORDICA SOVRANA EVO 2.0 ANTRACIT ČRNA
934,99 €

Podrobnejši opis

Eleganten in učinkovit: To je 7,5 kW pečica Sovrana EVO 2.0 iz La Nordice. Peč na drva ima ploščo iz litega železa s snemljivimi obročki in predal za peko s prostornino 41 litrov. V vaši kuhinji pričarajte rustikalni pridih in v prihodnje prevzamete vse običajne funkcije kuhanja in pečenja z močjo lesnega ognja. Integrirani sistem za izpiranje stekla vedno zagotavlja neoviran pogled na plamene in z ločeno dovajanim primarnim in sekundarnim dovodom zraka.

Praktični detajli, kot so grelni predal za posodo in hrano ter velik predal za enostavno shranjevanje gorivnega materiala, odlično dopolnjujejo značilnosti Sovrane EVO 2.0. S svojimi porcelanasto obarvanimi jeklenimi oblogami iz antracita in sprednje strani iz litega železa Sovrana EVO 2.0 odseva diskretno eleganco in se nevsiljivo zlije v vašo kuhinjo. Posebnosti kuhinjske pečice Sovrana EVO 2.0: - Vse običajne funkcije kuhanja in pečenja so možne Sovrana EVO 2.0 se ukvarja z vsemi funkcijami kuhanja in pečenja, tako da ste neodvisni od elektrike, plina ali olja. - Ogrevanje prostora Pod pečico in zgorevalno komoro Sovrane EVO 2.0 je širok ogrevalni predal, kjer lahko predgrejemo vašo ploščo ali dokončamo hrano, dokler je ne postrežemo. - Prostoren predal za drva Velik predal v spodnjem delu Sovrane EVO 2.0 služi kot predal, tako da imate pri roki vedno dovolj goriva. - Dvojno zastekljena vrata Notranje plošče so izdelane iz keramičnega stekla in so toplotno odporne do 700 ° C, zunanja stekla so iz kaljenega stekla. - Možen je priključek dimne cevi na vrhu in nazaj Sovrano EVO 2.0 prilagodite svojemu notranjemu dizajnu in se prilagodljivo odločite, ali boste dimovodno cev priključili na vrh ali na zadnji del kuhinjske peči. - Ločeno krmiljenje primarnega in sekundarnega dovoda zraka Z ločenim dovodom primarnega in sekundarnega zraka, ki ga je mogoče nadzorovati, se lahko proces zgorevanja optimalno nadzoruje. Tako prispevate k varstvu okolja s počasnim, nadzorovanim gorenjem.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKANORDICA
ENERGENTBRIKETI/DRVA
BARVAANTRACIT
SISTEM OGREVANJATOPLOZRAČNI
ŠIRINA964 MM
VIŠINA848 MM
MOČ7,5 KW
GLOBINA641 MM
ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO215 M3
PREMER DIMNE CEVI130 MM
ENERGIJSKI RAZREDA+
PRIKLOP DIMNIKADESNO ZGORAJ, ZADAJ
TEŽA143 KG
IZKORISTEK81 %
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit