STENSKA OBLOGA POLIMARK LIVING PLASTONDA DECOR KAMEN 50X100 CM

STENSKA OBLOGA POLIMARK LIVING PLASTONDA DECOR KAMEN 50X100 CM

Močne, lahke, fleksibilne, za večkratno uporabo, enostavne za rezanje. Tiskane z vzorcem na eni strani. Primerne za vse stene, ki jih želimo prekriti hitro, varno in ekonomično. Primerne so za oblaganje novih ali obnovo starih sten. So vodoodporne, odporne proti vlagi in zunanjim vremenskim vplivom. Montaža z lepilom ali dvostr ... preberi več
11,99 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
STENSKA OBLOGA POLIMARK LIVING PLASTONDA DECOR KAMEN 50X100 CM
11,99 €

Podrobnejši opis

Močne, lahke, fleksibilne, za večkratno uporabo, enostavne za rezanje. Tiskane z vzorcem na eni strani. Primerne za vse stene, ki jih želimo prekriti hitro, varno in ekonomično. Primerne so za oblaganje novih ali obnovo starih sten. So vodoodporne, odporne proti vlagi in zunanjim vremenskim vplivom. Montaža z lepilom ali dvostranskim lepilnim trakom. Na začasne stene razstavnih ali prodajnih prostorov jih lahko pritrdimo z manjšimi žebljički, kar nam omogoča njihovo večkratno uporabo. Plošč ne smemo izpostavljati direktnemu izvoru toplote. Debelina 3 mm.

  • Varno in ekonomično.
  • Preprosta montaža.
  • Vodoodporne.

Umazanijo, ki jo iz običajnih zidov težko odstranimo lahko s plošč Plastonda Decor hitro in enostavno očistimo, z mehko, vlažno krpo. Uporaba agresivnih čistil ni dovoljena. Stene obložene s ploščami Plastonda Decor so tople na otip in prijetnega videza.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPOLIMARK LIVING
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si
Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit