Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
STROJČEK ZA TESTENINE POCAJT NOODLMATIC

STROJČEK ZA TESTENINE POCAJT NOODLMATIC

Šifra izdelka:
123055
Strojček je namenjen izdelavi rezancev in je izredno enostaven za uporabo. Omogoča valjanje in rezanje testa. Samo pritrdimo ga na mizo in vstavimo ročko na valj za valjanje in strojček je pripravljen za delo. Valjčki Noodlmatica so izdelani iz posebne plastične mase in omogočajo izredno dobro rezanje testa, hkrati pa se testo ... preberi več
19,99 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
STROJČEK ZA TESTENINE POCAJT NOODLMATIC
19,99 €

Podrobnejši opis

Strojček je namenjen izdelavi rezancev in je izredno enostaven za uporabo. Omogoča valjanje in rezanje testa. Samo pritrdimo ga na mizo in vstavimo ročko na valj za valjanje in strojček je pripravljen za delo. Valjčki Noodlmatica so izdelani iz posebne plastične mase in omogočajo izredno dobro rezanje testa, hkrati pa se testo na valjčke ne prijemlje.Opozorilo: Vrtenje ročke v nasprotni smeri lahko poškoduje Noodlmatic ali pa vpliva na kvaliteto izdelave rezancev.

  • Slovenska blagovna znamka.
  • Kvalitetna plastika.
  • 12 mesečna garancija.

Recept: DOMAČI REZANCI: testo naredimo v razmerju 100g moke : 1 jajce dobro zgneteno testo narežemo na približno centimeter debele rezine, jih nekoliko poprašimo z moko in valjamo tako, da vrtimo ročko v smeri urinega kazalca dolžina rezancev je odvisna od dolžine traku razvaljanega testa p o valjanju pustimo trakove 10 do 20 minut da se osušijo, nato jih začnemo rezati. Pri tem moramo paziti, da se trakovi preveč ne osušijo, saj tako preprečimo njihovo drobljenje po končani uporabi strojček na suho očistimo in shranimo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPOCAJT
VRSTA GOSP. PRIPOMOČKASTROJČEK ZA TESTENINE
MATERIALPLASTIKA
ŠTEVILO NASTAVKOV2
MOŽNOST NAKUPA DODATNE OPREME1
GARANCIJADA
Napišite vaše mnenje o izdelku