Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
SUŠILNI STROJ CANDY CS C8DG

SUŠILNI STROJ CANDY CS C8DG

Šifra izdelka:
3056002
Candy sušilni stroj CSC8DG-S z zmogljivostjo sušenja 8 kg se uvršča v B energijski razred z glasnostjo 68 dB. Za sušenje ima na voljo različne programe, nastavite pa lahko tudi stopnjo suhosti. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega s pametnim telefonom preko NFC sistema. Sušilni stroj ima posodo ... preberi več
289,90 €
Na zalogi Preračunavam datum dostave

KOS
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Preračunavam datum dostave Nakup možen v določenih trgovskih centrih. Oglejte si kje
SUŠILNI STROJ CANDY CS C8DG
289,90 €

Podrobnejši opis

Candy sušilni stroj CSC8DG-S z zmogljivostjo sušenja 8 kg se uvršča v B energijski razred z glasnostjo 68 dB. Za sušenje ima na voljo različne programe, nastavite pa lahko tudi stopnjo suhosti. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega s pametnim telefonom preko NFC sistema. Sušilni stroj ima posodo za zbiranje vode nameščeno na spodnji strani. Stroj ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/.

Lahko likanje

Program za lažje likanje pa ob sušenju oblačil poskrbi, da je ob koncu programa na oblačilih manj gub, kar olajša likanje.

Woolmark

Sušenje volne in drugih delikatnih tkanin s posebnimi programi brez skrbi. Sušilni stroj posuši tudi najbolj delikatne tkanine. Certificirano s strani podjetja Woolmark.

Zamik vklopa

Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja ali sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. S pomočjo aplikacije za pametne telefone, pa lahko sam vklop prestavimo tudi na čas, ko želimo, da je perilo posušeno. Tako lahko izkoristite cenejšo elektriko pri pranju ponoči ali pa nastavite program, da se zaključi, ko pridete domov.

Stopnja sušenja

Izberete lahko stopnjo sušenja in sicer »zelo suho«, kamor spadajo brisače, kopalne halje in debelejši kosi perila, »za likanje«, kjer je perilo po sušenju primerno za likanje in program »za obešalnik«, če želite vaša oblačila obesiti na obešalnik.

Smart Touch

Smart Touch je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vaša oblačila in vaš pralni stroj. Poleg klasičnega načina upravljanja omogoča dodatni način upravljanja pralnega stroja, s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko NFC sistema in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju sušenja perila

Jamstvo Candy

Z registracijo na spletni strani https://www2.candy.si/jamstvo/ si lahko podaljšate jamstvo na skupno 5 let. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ - splošni pogoji.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACANDY
ENERGIJSKI RAZREDB
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG.561 KWH
ZAMIK VKLOPADA
VRSTA SUŠILNEGA STROJAKONDENZACIJSKI
INVERTER MOTORNE
ŠIRINA59,6 CM
VIŠINA85 CM
GLOBINA58,5 CM
TOPLOTNA ČRPALKANE
GARANCIJA2 LETI
GLASNOST DELOVANJA69 DB
ZMOGLJIVOST SUŠENJA8 KG
UPRAVLJANJEELEKTRONSKO
POVEZLJIVOST WI-FINE
PORABA EL.EN. NA CIKEL SUŠENJA2,25 KWH
ČAS TRAJANJA SUŠENJA ZA CIKEL150 MIN
RAZRED KONDENZACIJSKE UČINKOV.C
NAČIN POLNJENJAPOLNJENJE SPREDAJ
NAČIN SUŠENJASENZORSKO
KONDENZACIJSKA POSODANA VRATIH
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

PODATKOVNA KARTICA

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit