UNIVERZALNO ČISTILO MEGLIO LEMON 750 ML REFIL

UNIVERZALNO ČISTILO MEGLIO LEMON 750 ML REFIL

Univerzalno čistilo Meglio (brez pršila) z visokim razmaščevalnim učinkom, idealen za čiščenje vseh pralnih površin. Za čiščenje pečic, gospodinjskih aparatov, kuhinjske nape in filtrov, žara, kamina, pomivalnih korit, madežev na oblekah, kolesa, avto-doma, čolna, avtomobilskega motorja, platišč, platnene strehe, ter vse ostale ... preberi več
2,59 € / kos
Na zalogi Preračunavam datum dostave

kos
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
Na zalogi v trgovskih centrih. Oglejte si kje
UNIVERZALNO ČISTILO MEGLIO LEMON 750 ML REFIL
2,59 €

Podrobnejši opis

Univerzalno čistilo Meglio (brez pršila) z visokim razmaščevalnim učinkom, idealen za čiščenje vseh pralnih površin. Za čiščenje pečic, gospodinjskih aparatov, kuhinjske nape in filtrov, žara, kamina, pomivalnih korit, madežev na oblekah, kolesa, avto-doma, čolna, avtomobilskega motorja, platišč, platnene strehe, ter vse ostale zamaščene pralne površine.

  • Univerzalno čistilo.
  • Odlično odmaščevanje.
  • Vonj citrusov.

Odlično univerzalno čistilo za razmaščevanje vseh površin, uporabno sredstvo pri čiščenju v vašem domu, vikendu ali v delavnici. Površino, ki jo želimo očistiti poškropimo in pustimo učinkovati nekaj sekund (oziroma do 4 minute za zelo zamazane površine), nato izperemo.

Nasvet za čiščenje:

Pečico pred čiščenjem segrejemo na 50 do 60 °C, poškropimo in pustimo delovati nekaj minut nato očistimo. Filtre kuhinjskih nap namočimo v toplo vodo z 10 % raztopino za 30 minut, nato izperemo.

Pred čiščenjem občutljivih površin priporočamo testiranje čistila na mestu, ki ni vidno. Če čistilo pride v stik z očmi, takoj izperite z oblico tekoče vode in se posvetujte z zdravnikom. Vdihavanju čistila se izogibajte. Za uporabo čistila priporočamo namestitev pršilke.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMEGLIO
Opozorite nas na napako oziroma pomankljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku

Are Your Sure?

Exit