Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX TOTAL 50G

UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX TOTAL 50G

Šifra izdelka:
1836311
Pattex TOTAL je vsestransko univerzalno lepilo, močno in zanesljivo v vseh vremenskih pogojih. Brez topil. Certificirano s strani neodvisnega inštituta TÜV za lepilno moč, fleksibilnost, transparentnost in prijaznost uporabniku (Standard MUC-KSP-A 1019). 100% aktivnih sestavin za najboljši učinek lepljenja. 100% patentirana Fle ... preberi več
5,69 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX TOTAL 50G
5,69 €

Podrobnejši opis

Pattex TOTAL je vsestransko univerzalno lepilo, močno in zanesljivo v vseh vremenskih pogojih. Brez topil. Certificirano s strani neodvisnega inštituta TÜV za lepilno moč, fleksibilnost, transparentnost in prijaznost uporabniku (Standard MUC-KSP-A 1019). 100% aktivnih sestavin za najboljši učinek lepljenja. 100% patentirana FlexTec formula.

  • Zelo močno.
  • Fleksibilno.
  • Brez topil.

Področja uporabe: Les Kovine Kamen Keramika Steklo Tekstil Polistiren Plastika Navodila: 1. Poskrbite, da so površine čiste, brez prahu, umazanije in oljnih madežev. Čas za nanos, ki je na voljo je 3 minute. 2. Nositi zaščitne rokavice (latex ali vinyl) za zaščito rok. 3. Površino lahko napravite nekoliko bolj grobo za boljši oprijem. 4. Odrežite toliko kita kot ga potrebujete za opravilo in odstranite prozorno folijo. Premešajte obe komponenti, dokler gmota ne postane svetlo modra. Nanesti v roku 3 minut! 5. Za primer lepljenja: nanesi kit na eno od površin, ki se bo lepila in pritisni obe površini skupaj. V primeru večjih površin nanesti na več mestih. 6. V primeru polnjenja in zapolnjevanja: Zapolniti odprtino ali režo s kitom in izravnaj s površino še preden se kit posuši (na voljo je 5 minut). 7. Za izravnavo: napravi obliko, ki jo potrebuješ z rokami in jo nanesi na površino, še preden se začne sušiti. 8. Lepilo je popolnoma strjeno po 5 minutah.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAHENKEL
Napišite vaše mnenje o izdelku