Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX UNIVERSAL CLASSIC 120 ML

UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX UNIVERSAL CLASSIC 120 ML

Šifra izdelka:
1727309
Za univerzalno uporabo, Pattex univerzalno kontaktno lepilo je vodilno lepilo v naši ponudbi kontaktnih lepil. Hitro se veže s super lepljivo silo. Enostavno se širi, to lepilo je idealno za lepljenje mešanih površin ? in za lepljenje furnirja na zapletene vogale. Najboljše se uporablja v zaprtih prostorih za veliko materialov, ... preberi več
5,69 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX UNIVERSAL CLASSIC 120 ML
5,69 €

Podrobnejši opis

Za univerzalno uporabo, Pattex univerzalno kontaktno lepilo je vodilno lepilo v naši ponudbi kontaktnih lepil. Hitro se veže s super lepljivo silo. Enostavno se širi, to lepilo je idealno za lepljenje mešanih površin ? in za lepljenje furnirja na zapletene vogale. Najboljše se uporablja v zaprtih prostorih za veliko materialov, razen PE in PP. Primerno za laminate tudi. Toplotno odporno.

  • Univerzalno lepilo.
  • Idealno za lepljenje mešanih površin.
  • Hitro se veže.

Področja uporabe: - Les - Usnje - Kovina - Plastika - Guma - Pluta Nasveti in triki: Preveč lepila? Odstranjevati odvečno univerzalno kontaktno lepilo je otroška igra. Niso potrebna topila, tako je varno. 1.Počakajte, da se lepilo posuši na dotik. 2.Nato vtrite odvečno lepilo s prsti in pritisnite z majhno žogo, ki jo lahko vržete proč. Politje lepila na vaših oblačilih? Če dobite Pattex univerzalno kontaktno lepilo na vaša oblačila se ne sekirajte. Gre za enostavno odstranjevanje. 1.Odpri pralni stroj. Odstrani oblačilo iz telesa. Vrzi v pralni stroj. Operite pri normalni temperaturi. 2.Odstranite oblačilo iz pralnega stroja. Oblačilo je brez Pattex lepila. Potrebujete alternativo za stiskanje valja? Za vezne lastnine, kontaktno lepilo potrebuje le močan, kratek pritisk. Strokovnjaki uporabljajo za stiskanje valj. Ne skrbite, če ne boste imeli enega sami. Vedno lahko uporabite, steklenico ali kaj podobnega in pritisnite enakomerno čez vezane dele. Drobni tisk: Pattex kontaktno lepilo je primerno za različne vrste delovnih opravil, vendar pa je najbolj uporaben za notranjo uporabo.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAHENKEL

Dodatne priloge

VARNOSTNI LIST

VARNOSTNI LIST

Napišite vaše mnenje o izdelku